Onko toisesta maailmansodasta esitetty puolueeton ja totuudenmukainen kuvaus? Tapahtuiko Holokausti juuri niin kuin meille on opetettu? Minkä verran juutalaisilla on ollut, ja on, vaikutusvaltaa länsimaiden mediassa ja politiikassa? Entä merkittävissä historian tapahtumissa? Minkä verran sionistijuutalaisilla on vaikutusvaltaa USA:n politiikassa? Mistä juutalaisuudessa on kyse? Mistä monikultturismissa pohjimmiltaan on kyse, ketkä sitä tukevat ja miksi? Miten nämä kaikki liittyvät toisiinsa?

Auschwitzin uima-allas:

Auschwitzin uima-allas:
Ottamani kuva Auschwitzin keskitysleirin (sodan aikaisesta) uima-altaasta elokuussa 2007, Auschwitz-matkallani; kuvaa painamalla aukeaa tuo matka...

sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Vastaus "Revisionistitutkija" Michael Philipsille

[quote="ile"][url]http://www.einsatzgruppenarchives.com/revisionism.html[/url][/quote]

(Tämän linkin sain vastaukseksi holokaustikeskustelussa foorumilla: http://agricola.utu.fi/keskustelu/, jossa koko keskustelunaihe nimeltä "Kuoliko 6 Miljoonaa Tosiaan?" sensuroitiin sen jälkeen kun laitoin pitkän vastauksen tähän linkkiin.)

Tässä vastaukseni:

No voi luoja. Taas tämä iänikuinen "vakioisku". Lyhyesti sanottuna ile: et osoittanut, kumonnut tai todistanut tällä yhtään mitään.

Mutta vastaan tälle Michael Philipsille tässä lyhyesti. Käytän hänestä mm. nimitystä koomikko Philips.
http://vesat.tripod.com/revisionistitutkija.html

Ensinäkin, tämä kaikki pälätys on koottu kauan sitten jossain foorumilla, jossa selvästi on ollut asiaan perehtymättömiä henkilöitä keskustelemassa. Useimmat koomikko Philipsin kumoamat tai "debunkkaamat" väitteet eivät yleisesti ottaen edusta holokaustirevisionismia, eikä tuon "revisionistitutkija"-kirjoituksen esittäminen siis kumoa tai todista mitään. Ajan tasalla olevaa holokaustirevisionismia löytyy osoitteesta http://www.vho.org

Mutta koska tämän vakioiskun saa niin usein eteensä ja koska se ilmeisesti tehoaa moniin asiaan perehtymättömiin, pitänee tähänkin vastata kohta kohdalta.


1. Holokaustirevisionismin todisteet on kaikki laitettu näihin linkkeihin:
http://moranen.blogspot.com/
http://www.vho.org
http://www.ihr.org/

http://www.codoh.com/index.shtml
http://www.vesailaurio.net/


2. Joka ikisessä väitteessä maan päällä todistustaakka on aina sillä joka esittää väitteen. Senkun vain viittaamaan johonkin joka on jotain todistanut tai siitä vain itse todistamaan.


3. Jos se arvon koomikko Philips olisi lukenut vaikka jotain muuta kuin niitä Aku Ankkoja, niin hän ehkä tietäisi että se on täysin mahdotonta polttaa mitään 4756 ruumista päivässä niissä uuneissa. Ruumiin polttaminen Auschwitzin krematoriouuneissa olisi kestänyt n. 1 tunnin ja usean ruumiin polttaminen samaan aikaan olisi ollut hyödytöntä koska se olisi pidentänyt polttoaikaa. Uunien tiilet täytyi vaihtaa n. 3000 kremaation jälkeen koska ne olivat siihen mennessä kuluneet loppuun. Carlo Mattogno ja insinööri Franco Deana ovat tutkineet yksityiskohtaisesti Auschwitzin krematoriouuneja, Topf & Söhne firman dokumenteista. Maksimikapasiteetti kaikilla Auschwitzin uuneilla olisi ollut n. 162,000 krematointia ja sitten tiilit olisi pitänyt vaihtaa. Ei ole mitään todisteita siitä massiivisesta operaatiosta ja paperityön määrästä joka olisi tarvittu tiilien vaihtamiseen. Tämä 162,000 krematointikapasiteetti vastaa suunnilleen sitä määrää koksia jota polttouunien käyttöön kuljetettiin Auschwitziin v. 1942 helmikuusta v. 1943 lokakuuhun n 1032.5 tonnia. Tällä määrällä olisi pystynyt tuhkaamaan 51,625 ruumista. (Lectures on the Holocaust, s. 222-224.)

Lisäksi tätä krematointikapasiteettia tukee Auschwitzin kuolinkirjoihin kirjattu lukumäärä, joihin saksalaiset kirjasivat kaikista syistä kuolleet vangit, joka oli n. 69,000 v. 1942-43 ajalta. Kun tähän vielä lisätään ekstradokumentaatio ja ekstrapoloidaan kuolemat muulta ajalta, saadaan yhteensä kaiken kaikkiaan n. 130,000 - 170,000 kuollutta ihmistä Auschwitzissä toisen maailmansodan aikana.
http://www.vho.org/GB/Books/dth/fndcrema.html

Sekä tässä että myös seuraavassa kohdassa koomikkomme pyrki vihjaamaan että revisionisteilla ei olisi asiantuntemusta väitteistään. Tämä on täyttä pötypuhetta, kuten tulen myös seuraavassa kohdassa osoittamaan. Asia on nimenomaan päinvastoin: holokaustikirjailijoilla ei näistä teknisistä kysymyksistä ole ollut mitään asiantuntemusta. Koomikkomme pyrki kääntämään tilanteen toisin päin. Koskien tässä kohdassa revisionisteja, mm. krematoinnin asiantuntija Ivan Lagacé, Kanadan Bow Valley Crematorium:n päällikkö ja operaattori, todisti v. 1988 oikeudenkäynnissä Kanadassa holokaustikirjailijoiden Raul Hilbergin ja Gerald Reitlingerin ilmoittamien päivittäisten ruumiiden tuhkaamislukujen, 4400-6000, Auschwitzin krematoriouuneissa olevan vastuuttomia liioitteluja ja täysin mahdottomia. Eräiden muiden leirin vankien ilmoittamat luvut 10,000 - 24,000 eivät hänen mukaansa edes alkaneet lähentyä todellisuutta. Toisin sanoen, Hilberg (poliittinen tiedemies) ja Reitlinger (kirjailija) vain kirjoittivat kirjoihinsa leirin vankien tekemät väitteet, ilman mitään konsultointia alan asiantuntijoiden kanssa. Myöhemmin revisionistihistorioitsija Carlo Mattogno ja insinööri tri Franco Deana tekivät paljon yksityiskohtaisemman tutkimuksen krematoriouuneista, perustuen uunien valmistajan, Topf & Söhnen, dokumentteihin (joihin viittasin tämän krematorio-osuuden alussa).
http://www.youtube.com/watch?v=dDUYVO1cIC0


4. Tässä kemian kohdassa on jotain ikuisuuksia vanhoja hölynpölyväitteitä joita käytännössä kukaan ei ole pitkään aikaan väittänyt (puhuttaessa holokaustirevisionisteista). No, fakta on että se Zyklon B olisi ollut varsin kömpelö massamurhiin väitetyillä tavoilla (olisi pitänyt heittää jostain kattoluukuista sisään ne granuulat) joten olisi ollut oletettavaa että sitä ei olisi ihmisten tappamiseen käytetty näin, vaan ainoastaan siihen mihin sitä 95-98% käytettiin eli luteiden tappamiseen vaatteidenpuhdistushuoneissa (joita kutsuttiin kaasukammioiksi). Olisi ollut täysin oletettavaa että saksalaiset olisivat Zyklon B:tä tehokkaasti käyttäneet kunnon laitteistoilla, esittelysysteemeillä ja tuuletusjärjestelmillä sekä lämmityksellä, väitettyihin massamurhiin, mutta kun eivät väitetysti käyttäneet. Jo ensimmäisen maailmansodan aikana Zyklon B oli yleinen desifiointikaasu. Lisäksi asian ydin tässä kohdassa, mitä koomikkomme koittaa sekoittaa, on se että eräät entiset vangit Auschwitzissä kuten Richard Böck väittivät nimenomaan että "Sonderkommando meni ilman kaasunaamareita sinne 'sinistä kaasua' täynnä olevaan huoneeseen ottamaan ruumiita pois". Tämmöiset mahdottomuudet saattavat varsin kyseenalaiseksi tämmöisiä "todistajia" ja heidän väittämiään kaasutuksia. Lisäksi Zyklon B on kemian tieteen mukaan väritöntä kaasuna.
(Lähteet Richard Böckin lausuntoon kirjassa Lectures on the Holocaust, s. 446-447 http://www.vho.org/GB/Books/loth/.)

Ja jälleen tässäkin kohdassa pyritään viittaamaan että revisionisteilla ei olisi asiantuntemusta kemiasta, mikä on jälleen pötypuhetta. Se on taas holokaustikirjailijat jotka ovat kirjoihinsa kirjoitelleet pelkkien leirien vankien väitteiden perusteella mitä fantastisimpia väitteitä ilman mitään konsultointia alan asiantuntijoiden kanssa. Typerimmät väitteet ovat holokausteilijat sentään ymmärtäneet sensuroida pois, kuten Richard Böckin, Rudolf Hössin ja Kurt Gersteinin hulluimmat väitteet.


5. Ihmiset ovat tietenkin herkempiä Zyklon B:lle kuin täit, mutta olosuhteet Zyklon B:n käytölle Auschwitzissa Krematorio II ja III väitetyissä maanalaisissa ruumishuoneissa (jotka muka myöhemmin käännettiin kaasuhuoneiksi, ja joissa muka n. 750,000 - 850,000 tapettiin) olivat erittäin huonot. Nämä väitetyt maanalaiset ruumishuoneet (väitetyt 'kaasuhuoneet') olisivat luonnollisesti olleet erittäin kosteat, mikä olisi hidastanut Zyklon B kaasuuntumista vakavasti.

Ja jälleen, jos koomikko Phillips olisi lukenut jotain niiden Aku Ankkojen lisäksi, hän tietäisi ehkä jotain siitä Zyklon B:n kemiastakin. Zyklon B kaasu (HCN) on granuuloihin sidottua, joka vapautuu hiljalleen niistä ja muuttuu kaasuksi, se ei ole heti kaasua. HCN:ää haihtuu (ilmankosteuden ollessa alhainen) 15-20 asteen lämpötilassa sidosaineessa olevasta määrästä 10% ensimmäisten 5-10 minuutin aikana, ja haihtuminen on voimakkainta ensimmäisen 2 tunnin ajan (50% on haihtunut 30 minuutin kuluttua ja 100% n. 2,5 tunnin kuluttua). Siksi tuuletus voi alkaa vasta 2 tunnin kuluttua, koska HCN:ää on vielä sidosaineessa ja haihtuu siitä. Kosteissa oloissa haihtuminen on paljon hitaampaa. Vasta n. 3-4 tunnin kuluttua voi kaasukammioon mennä kaasunaamarien kanssa. Eli koska suurin osa silminnäkijöistä kuvaili hyvin lyhyitä kaasutusaikoja, n. 0-15 minuuttia, tarkoittaa se että kaasu olisi ollut pakko heittää aivan järjettömän suurissa yliannostuksissa, koska sitä ei mitenkään olisi ehtinyt 5-10 minuutin kohdalla vapautua enemmän kuin 10% ja koska se kosteus oli erittäin suuri väitetyissä kaasuhuoneissa olisi se vain entisestään hidastanut sitä. http://www.holocaust-history.org/works/irmscher-1942/htm/intro000.htm ,
http://www.vho.org/GB/Books/trr/7.html

Eli, kaasu oli pakko heittää yhtä suurissa määrin desifiointikammioihin kuin väitettyihin teloituskaasukammioihinkin. Lisäksi, kuten kemisti Germar Rudolf on osoittanut, käyttäen apunaan asiantuntijakirjallisuutta, väitettyjen teloituskaasukammioiden (ruumishuoneiden) kosteat seinät olisivat imeneet n. 10 kertaa enemmän kaasua itseensä kuin maanpäälliset kuivat desifiointikammioiden seinät (joihin silti muodostui suuret määrät sinisiä syanidijäämiä, rautasyanidia).
http://www.vho.org/GB/Books/trr/6.html ,
http://tworca.org/kaasukammiot_kemia/auschwitzin_kemiaa.htm


Elikkä vaikka kaasutusajat olisivat olleet hieman lyhyempiä, 3-4 tuntia, kuin desifiointiajat n. vuorokausi ehkä, olisi silti ollut vähintään yhtä oletettavaa että vähintään yhtä paljon syanidijäämiä olisi muodostunut väitettyjen teloituskaasukammioiden seiniin. Fakta on että desifiointikammioiden seinissä on n. 1000 kertaa enemmän syanidijämiä, 1,000 -13,5000 mg/kg kuin väitettyjen teloituskaasukammioiden (ruumishuoneiden) seinissä, joissa on vain maksimissaan 7,2 mg/kg. Nuo pienet jämät väitettyjen teloituskaasukammioiden seinissä ovat todennäköisesti vain virhelukemia koska ne ovat niin pienet, maksimimissaan 7,2 mg/kg. Luotettavat syanidijämät ovat yli 10 mg/kg luokkaa. (Mitään väitettyjä Zyklon B kolumneja ei ikinä ollut, joten kaasutuksissa olisi kestänyt vähintään se 3-4 tuntia.)
http://www.vho.org/GB/Books/trr/5.html#5.4.1.2.8.
http://www.vho.org/GB/Books/trr/8.html

Lopullisesti Auschwitzin väitetyt teloituskaasukammiot Krematorio II ja III kaatuvat kuitenkin siihen että Krematorio II raunioissa, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa edelleenkin, ei ole mitään aukkoja mistä olisi kaasu voitu heittää sisään. Kaikki silminnäkijät väittivät kattoaukoista kaasun heitettäneen sisään, joten ne olivat kaikki väärässä. Kaasutuksia ei voinut tapahtua. Myöskään sodanajan maakuvissa Krema II, tai ilmakuvissa ei näy mitään aukkoja Krema II väitetyn teloituskaasukammion katossa.
http://moranen.blogspot.com/2007/12/auschwitz-kaasutuksia-ei-tapahtunut.html
http://www.vho.org/GB/Books/trr/5.html#5.4.1.2.8.


6.
No jos on nälänhätä sotaa käyvässä maassa, kuten Saksassa sodan loppua kohden, niin viimeiseksi sitä ruokaa saavat leirivangit. Kun ruokaa ei tällaisessa tilanteessa riitä kaikille, ensi sijaisesti ruokaa tietysti viedään Saksan kansalaisille ja sotilaille.


7. Puheet. No yksinkertaisesti, natsijohtajat käyttivät sanoja "tuhota" ja "hävittää" (ausrotten) sellaisissa yhteyksissä että ne eivät aina mitenkään voineet tarkoittaa fyysistä tuhoamista eli tappamista. He puhuivat tällaisissa yhteyksissä mm. juutalaisten poliittisen, rahallisen ja median vaikutusvallan tuhoamisesta ja hävittämisestä. Sekä he myös viittasivat juutalaisten hävittämiseen ja tuhoamiseen Euroopasta, tarkoittavan pakkosiirtoja. Natsit vain tekivät sen mitä Eurooppa oli tehnyt juutalaisille satoja kertoja aiemmin historiassa, pakkosiirroilla hävittää juutalaiset Euroopasta, se oli oikea Lopullinen Ratkaisu.

Esimerkkejä:

1. Rudolf Hess, Hitler’s deputy until 1941, remarked in a speech in Stockholm on May 14, 1935:847

“National Socialist legislation has intervened in a corrective manner against [Jewish] foreign infiltration. I say corrective, since [the fact that] Jewry is not, for example, being ruthlessly exterminated in National Socialist Germany is proven by the fact that, in Prussia alone, 33,500 Jews are active in industry and handicrafts, 98,900 in trade and transport – and is further proven by the fact that, with a proportion of 1% of the population of Germany, 17.5% of all lawyers are still Jewish, and, for example, in Berlin, almost 50% of all non-Aryan physicians are still permitted to participate in the social security system.”

2. In a memorandum on the Four Year Plan in August 1936, Hitler remarked that the Wehrmacht and the German economy had to be ready in four years to wage war on the Soviet Union. If the Soviet Union ever conquered Germany, that would mean the annihilation of the German people.848 Naturally, Hitler cannot have meant that the Soviets would have killed 80 million Ger-mans in such a case. Rather, the meaning was that Germany would be eliminated as an independent, politically powerful and cultural factor.

3. On Nov. 10, 1938, Hitler remarked to the National Socialist press that there was a need to annihilate the class of German intellectuals.849 Here as well, he cannot have meant a physical extermination of the intellectuals, but rather, only the end of their influence.

4. Only a few days before the above mentioned Reichstag speech of Jan. 30, 1939, Hitler received the Czech Foreign Minister. During the conversation Hitler criticized, among other things, the liberal attitude of the Czechs with regards to the Jews, and referred to the Jewish policy of his government with the words “In Germany, they are being annihilated.” It is obvious that he cannot have meant a physical annihilation of the Jews, since nothing of the sort is alleged to have been going on at the time.850

5. Felix Kersten, Himmler’s masseur, quotes Himmler as follows in a diary entry dated Dec. 12, 1940:
“We must wipe out the Jews, that is the will of the Führer.”

On Apr. 18, 1941, Himmler, according to Kersten, is supposed to have said: “The Jews must be annihilated by the end of the war. That is the unambiguous wish of the Führer.”

It was Yehudah Bauer of Jerusalem University, one of the most highly respected mainstream Holocaust historians, who noted that there was not yet any intention to exterminate the Jews, when these entries in Kersten’s diary were made, and that they are thus extremely problematic.851 But in the context of the above examples, these entries are much less problematic than they may first appear: “Wipe out” (ausradieren) and “exterminate” (ausrotten) were not meant to mean physical extermination, but, rather, the removal of the Jews from Germany and/or Europe.

6. This becomes clear from a Hitler statement during a table talk in his head quarters on July 4, 1942, when he reported his threat relating to the expulsion of the Czechs from Bohemia and Moravia, which he expressed to Czech President Hacha. According to this threat, Hacha declared that all persons advocating a pro-Soviet policy in the Protectorate would have to be “exterminated” (ausgerottet). From the context, it is clear that this means removal from their positions and expulsion.852

Himmler:
“I am thinking now of the evacuation of the Jews, the extermination of the Jewish people. It is one of those things that is easy to say: ‘The Jewish people will be exterminated,’ says every Party comrade, ‘that is quite clear, it is in our program: deactivation [Ausschaltung] of the Jews, extermination; that is what we are doing.’

Himmler’s speech must be viewed in the context of all his other speeches and documents, for example, his declaration in Bad Tölz on November 23, 1942:869

“The Jewish question in Europe has completely changed. The Führer once said in a Reichstag speech: If Jewry triggers an international war, for example, to exterminate the Aryan people, then it won’t be the Aryans who will be exterminated, but Jewry. The Jews have been resettled outside Germany, they are living here, in the east, and are working on our roads, railways etc. This is a consistent process, but is conducted without cruelty.”

Yehuda Bauer himself provides more evidence against such an intention, namely, a document from May 1940, that is, after the outbreak of the war, in which Himmler rejected “the Bolshevik method of physical annihilation of a people […] as un-Germanic” and Adolf Hitler commented upon this by writing “Quite correct” in the margin.854
(Lectures on the Holocaust, s. 335-345)

EI OLLUT MITÄÄN KÄSKYJÄ TAPPAA JUUTALAISET (siis dokumentteja):
http://www.vho.org/GB/c/RW/inconorders.html

Ja tämä kirjoitettu selvä käsky on ehdottomasti vaadittu osoittamaan että oli suunnitelmana murhata Euroopan juutalaiset. Mitkään asiayhteyksistä pois otetut puheet ja lauseet eivät todista mitään.


8.
Kaasukammioista täytyy olla dokumentaarinen todistusaineisto vähintään, koska silminnäkijöiden väitteet ovat niin epäluotettavia (mukana myös mahdottomia, hulluja, typeriä ja valheellisia väitteitä). Kaasukammioista pitää siis nimenomaan olla tarkka dokumentaarinen todistusaineisto jossa viitataan teloituskaasukammioihin, koska oli yleisesti tunnettu ilmaus kutsua desifiointikammioita kaasukammioiksi. Lisäksi, koska lukuisten väitettyjen kaasukammioiden rauniot ovat edelleen pystyssä, Auschwtiz ja Majdanek esim, on varsin perusteltua myös vaatia jonkinlaista materiaalitodistusta kaasukammioiväitteiden tueksi. Kuitenkin, materiaalitodistus nimenomaan todistaa että väitetyissä kaasukammioissa ei ikinä voinut väitettyjä kaasutuksia tapahtua.
http://www.vho.org/GB/Books/trr/
http://www.vho.org/GB/Books/ccm/


9.
Päläpälä. Selitin jo edellisessä että tarvitsee olla vähintään dokumentaarinen todistusaineisto, jota ei ole.


10.
Keskitysleirien KAIKKI väitetyt kuolinmäärät sisältäen kaikki uhrit:
Auschwitz: 1 - 9 miljoonaa.
Treblinka: 0,7 - 3 miljoonaa.
Belzec: 0,3 - 3 miljoonaa.
Sobibor: 0,2 - 2 miljoonaa.
Majdanek: 0,1 - 1,7 miljoonaa.
http://www.vho.org/tr/2003/1/Faurisson17-23.html
(Lectures on the Holocaust, s. 275, 292, 297, 299)

Auschwitzin 4 miljoonan luku oli vain yksi monista kuolinlukuarvioista, joka siis sisälsi kaikki uhrit, ei vain juutalaisia uhreja, jotkut eivät koskaan uskoneet lukuun kun taas jotkut uskoivat. Luku oli NL:n "todistama" luku Nürnbergin oikeudenkäynnissä jonka liittoutuneiden hallitukset vahvistivat oikeaksi. Jälleen NL todistetusti valehteli holokaustiväitteistään, vuosikymmenien ajan.

Mutta Philips, kuinkas paljon ihmisiä siellä keskitys- ja "tuhoamisleireillä" siis kuolikaan? Olikos se tuo maksimi 18,7 miljoonaa vai minimi 2,3 miljoonaa? (näistä luvuista yllä). Vaiko jotain siltä väliltä? Vai vähemmänkö? (esim. Punaisen Ristin mukaan vain n. 300,000 kuoli Saksan keskitysleireillä: http://www.historiography-project.org/weblog/mt/1979/05/red-cross-concentration-camp-r.html)

Vai kuoliko jopa enemmän kuin 18,7 miljoonaa? (kuten esim. SS-upseeri Kurt Gersteinin "tunnustuksen" mukaan 25 miljoonaa ihmistä kaasutettiin leireillä
http://www.vho.org/GB/Books/Giant/Chapter7.pdf).


Mutta siis eihän näissä luvuissa mitään epäuskottavaa ole, eihän? Ei se mitään vaikka nämä luvut ovat kaikki ihan hatusta tempaistuja, joista holokaustikirjoittelijat sensuroivat nuo typerimmät... Ne ovat silti ihan uskottavia, vai mitä?

11. KAIKKI holokaustilausunot ovat epäluotettavia, itse asiassa kaikkein epäluotettavimpia mahdollisia. Tämän on juutalainen professori Elisabeth Loftuskin todennut, ja hän on nimenomaan asiantuntija silminnäkijöiden arvioinnissa:
http://moranen.blogspot.com/2008/01/juutalaisen-professorin-ja.html

Esimerkkejä näistä kaikkein hulluimmista väitteistä, joita tosiaan riittää yltä kyllin:
http://moranen.blogspot.com/2008/01/esimerkkej-hulluista-holokaustivitteist.html

Ei noihin Zyklon B kaasutushuoneisiin tai dieselmoottorihuoneisiin sen enempää todisteita löydy kuin näihinkään. Jos siis joku uskoo Zyklon B kaasutuksiin, niin voisi saman tien uskoa kaiken yllä mainitunkin.

Koomikkomme tavoin voisin vihjata että:
"No jos muutamat ufojen kaappaamaksi joutuneiden lausunnot saattavat tuntua epäuskottavilta, sehän tarkoittaa ufokiistäjien mukaan tietenkin että ne kaikki ovat epäuskottavia... Hävetkää!" Mutta tämä minun esimerkkini olisi tietenkin kaikkien mielestä täysin naurettavaa? Mutta onko natsien teloituskaasukammioista muka sen parempaa todistusaineistoa kuin ufoista, jos on niin mikähän se oikein on?

12-18. Nämä kohdat ovat täynnä vastaväitteitä joihinkin idioottimaisiin väitteisiin, jotka eivät edusta holokaustirevisionismia joten en jaksa niitä yksityiskohtaisesti käsitellä. Mutta muutaman kohdan otan kuitenkin esiin.

Juutalaiskansa, World Jewish Congress, julisti 23.3.1933 maailmanlaajuisen boikotin Saksaa vastaan. Tämä johtui siitä että Hitler alkoi heivata juutalaisia pois Saksan hallituksesta, mediasta ja pankkitoiminnasta. Tämän boikotin nimi oli "Judea Declares War on Germany".
http://www.historiography-project.org/weblog/mt/1933/03/judea-declares-war-on-germany.html

Bordellin, kuten myös uima-altaan ja teatterin, olemassaolo Auschwitzissä tuhoaa Auschwitzin kauhumyytin, joka suurimmalla osalla kansasta on mielissä. Suurin osa ihmisistä jotka kuulevat ja näkevät nuo kyseiset asiat Auschwitzistä, alkaa nähdä koko holokaustin uudesta näkökulmasta, kysyen lisää kysymyksiä.
Yllämainitut asiat tietenkään eivät mitenkään vaikuta väitettyjen kaasukammioiden olemassaoloon (minkä nyt pitäisi olla sanomattakin selvää). Sen sijaan, insinööritieteelliset ja kemiantieteelliset tosiasiat todistavat että Auschwitzissä ei kaasutettu ketään, ainakaan krematorio II ja III (joissa väitetysti suurin osa kaasutettiin; ja jos siellä ei kaasutettu ketään niin samat silminnäkijät jotka väittivät muissa krematorioissa nähneensä kaasutuksia kumoutuvat samalla kertaa).
http://www.vho.org/GB/Books/trr

Saksan sodanajan väestötieteellisen asiantuntijan Richard Korherrin laatiman raportin mukaan n. 1,2 miljoonaa juutalaista vietiin Neuvostoliittoon sodan aikana.
http://www.deathcamps.org/reinhard/korherr_en.htm

Mitä tulee holokaustitarinan motiiveihin, se oli yksinkertaisesti Neuvostoliiton ja länsiliittoutuneiden sekä eräiden juutalaistahojen kauhupropagandaa, jota käytettiin kasvattamaan kansojen taistelumoraalia ja oikeuttamaan pitkä ja tuhoisa sota.

British propaganda ministry circulated a memo to the Church of England and the BBC on February 29, 1944, which stated:[142]
“We know how the Red Army behaved in Poland in 1920 and in Finland, Estonia, Latvia, Galicia and Bessarabia only recently. We must, therefore, take into account how the Red Army will certainly behave when it overruns Central Europe. […]
Experience has shown that the best distraction is atrocity propaganda directed against the enemy. Unfortunately the public is no longer so susceptible as in the days of the ‘Corpse Factory,’ and the ‘Mutilated Belgian Babies,’ and the ‘Crucified Canadians.’[143]
Your cooperation is therefore earnestly sought to distract public attention from the doings of the Red Army by your wholehearted support of various charges against the Germans and Japanese which have been and will be put into circulation by the Ministry.”
[142] Edward J. Rozek, Allied Wartime Diplomacy, John Wiley & Sons, New York 1958, pp. 209f.
[143] Reference to allied atrocity propaganda during WWI; cf. Arthur Ponsonby, Falsehood in war-time, Garland, New York 1971.
(Lainattu, Lectures on the Holocaust, s. 84.)

Sodanjälkeiset liittoutuneiden pitämät oikeudenkäynnit olivat pelkkiä näytösoikeudenkäyntejä, joissa "tunnustukset" otettiin pakkokeinoin niin uhkailuilla kuin fyysisellä painostuksellakin, jopa kidutuksella. Silminnäkijöitä yhtälailla uhkailtiin ja palkittiin antamaan syyllistäviä lausuntoja.
http://www.vho.org/GB/Books/dth/fndvalue.html
http://moranen.blogspot.com/2007/12/holokaustin-tunnustukset-ja.html

Israelin valtio ja eräät juutalaistahot tosin ovat jälkeenpäin käyttäneet holokaustia poliittisesti hyväkseen, niin rahan kiristämiseen kuin oikeuttamaan Israelin valtion kauheuksia. Esimerkiksi juutalainen professori Norman Finkelstein totesi tämän kirjassaan Holocaust Industry.

Ja vielä tuosta revisionistiyhteisöstä. Se ei todellakaan koostu mistä Philips väittää. Revisionistiyhteisö koostuu pääasiassa henkilöistä joita kiinnostaa miten asiat nyt todella olivat. Mukana on paljon asiantuntijoita kaikilta eri tieteen aloilta: historioitsijoita, tilastotieteilijöitä, insinöörejä, kemistejä, kielitieteen professoreja, kääntäjiä, kirjailijoita ja videontekijöitä. On vielä todettava että tähän holokaustiaiheeseen nimenomaan ei pelkkä historioitsijan koulutus riitä, vaan tarvitaan myös muita tieteen aloja avuksi, tarkkoja tieteitä. Poliittisia suuntauksia on sekä vasemmalta että oikealta, ja usein ei ollenkaan. Mukana on myös muutamia juutalaisia.
http://www.revisionists.com/
http://www.vho.org/search/d/a/

Nämä edellä mainitut siis ovat tehneet, ja tekevät, pääasiassa kaikki tutkimukset ja julkaisut, sekä väittelyt. Tosin totta on että revisionistien tutkimuksia käyttävät kyllä omiin tarkoituksiinsa koomikkomme mainitsemat tahot (natsit, jne.), mutta he eivät ole mitään tutkimuksia itse tehneet. Lisäksi, yhtälailla monet juutalaistahot, sekä esim. vasemmistolaiset (kuten kommunistit) käyttävät omiin tarkoituksiinsa virallista holokaustitarinaa, jonka holokaustihistorioitsijat ja kirjailijat ovat kirjoittaneet.

Ja mitä nyt vielä tulee tuohon "holokaustia tukevien todisteiden vyöryyn", tuo vyöry koostuu pääasiassa: kidutuksella saaduista "tunnustuksista"; todistamattomista, ristiriitaisista, epäuskottavista, mahdottomista, hulluista ja typeristä, sekä myös mahdollisista mutta todistamattomista väitteistä; pois asiayhteyksistä otetuista lausahduksista, tai monitulkintaisista puheista (Hitler, Göbbels, Himmler ja muut); näytösoikeudenkäynneistä (joita NL ei alunperin halunnut edes pitää, vaan ampua samantien kaikki kolmannen valtakunnan johtajat); ja myös väärennetyistä ja väärin tulkituista dokumenteista; sekä tietenkin moninkertaisesti liioitelluista väestönlaskuluvuista (joista valittiin kaikkein suurimmat arviot sensuroiden pienemmät arviot). Materiaalitodisteet, dokumentaarinen todistusaineisto väitettyjen kaasukammioiden raunioista leireillä, ja eräiden juutalaislähteiden väestönlaskentaluvut sekä myös useat silminnäkijälausunnot kumoavat holokaustitarinan (tällä blogillani olen esittänyt ja esitän nimenomaan tätä kumoavaa todistusaineistoa).

Yhteenvetona: tässä ei ketään muuta kuin koomikko Michael Philips ole "lyöty jatkuvasti maan rakoon".


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Saksan sodanajan väestötieteellisen asiantuntijan Richard Korherrin laatiman raportin mukaan n. 1,2 miljoonaa juutalaista vietiin Neuvostoliittoon sodan aikana."

Niinhän siinä raportissa lukee. Mihin ne vietiin vihollismaassa, ja miten ne oli mahdollista sinne viedä kun Saksa oli sodassa Neuvostoliiton kanssa? Raportti kertoo vain että ne "läpikuljetettiin" (durchgeschleust) leirien kautta. Puhuttiin myös "erityiskäsittelystä" (sonderbehandlung). Pitäisi ilmeisti osoittaa että ne todella vietiin itään, jos halutaan uskoa raporttiin.

Moranen kirjoitti...

No oletettavasti ne sinne vietiin, mutta ei tämä Korherrin raportti mikään olennainen osa revisionistiteesiä ole.

Tähän liittyen kuitenkin:
– On Aug. 21, 1942, Martin Luther produced a summary of the Jewish policy of National Socialism.444 In it, he referred to the Wannsee Conference as being preparation for “evacuation of the Jews” to the “occupied eastern regions” and observed that the number of transported Jews would be inadequate to cover the shortage of labor.445
– September 1942: In the so-called “Green Map” for the “Administration of the Economy in the Occupied Eastern Regions,” it is stated that “After the War, the Jewish question will be solved overall throughout Europe,” which is why until then everything would merely be “partial measures.” It admonished that “thuggish measures” against Jews would be “unworthy of Germans and must be avoided by all means.”446
– On Sept. 5, 1942, Horst Ahnert of the Paris security police wrote that in conjunction
with the “final solution to the Jewish question” the “deportation of Jews for purpose of labor” was about to begin.447
– On Sept. 16, 1942, one day after his meeting with Armaments Minister Albert Speer, Oswald Pohl reported in writing to Reichsführer SS Heinrich Himmler that all prisoners of the Reich were to be conscripted for armaments
production:448
“This means the Jews destined for eastern migration will have to interrupt their journey and work at armaments production.”
– On Dec. 1942, ministerial adviser Walter Maedel summarized the Jewish
policy of National Socialism as “the gradual freeing of the Reich from Jews by deporting them to the east.”449
(Lectures on the Holocaust, s. 198-199)

Asian ydin kuitenkin on - huolimatta siitä mihin ne vietiin tarkalleen - että siinä nimenomaan EI puhuta mitään niiden murhaamisesta missään.

Holokaustiteoria olettaa että nuo 1,2 miljoonaa juutalaista tuhottiin Aktion Reinhard-leireillä enimmäkseen joko höyrykammioissa, sähkölattioilla, tyhjiökammioissa, viivästyskaasulla, kloorikaasulla tai dieselmoottorien pakokaasuilla, tai jollain muulla. Minä en tätä usko, eikä Korherrin raportti - olkoon aito tai ei - tätä tue.

Ehkä Korherrin raportin tueksi vielä löytyy lisää dokumentaatiota joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ns. revisionistiteoria pyrkii vaihtoehtoiseen selitykseen, niin kyllä silloin nuokin asiat pitää kyetä selittämään. Ei riitä todeta että ne nyt vain katosivat jonnekin. Ongelmallista on myös vedota jossain kohtaa Korherriin, jossain ei. Ei todistustainestoa voi käyttää niin että "tässä yhteydessä se on totta, tuossa ei".

Moranen kirjoitti...

Juutalaisten kohdalla väitteet heidän kaasuttamisista on osoitettu vääriksi, joten historiankirjoitus pitää siis muuttaa sen mukaisesti. Kaikki historiahan periaatteessa on revisionistihistoriaa. Eihän se nyt mikään veruke voi olla että täytyisi pitää kiinni tietyistä vääristä, epäuskottavista, liioitelluista, mahdottomista, hulluista tai valheellisista väitteistä, sen takia että ei löydy toista pilkun tarkkaa uskottavampaa vaihtoehtoista selitystä.

Sitä paitsi kyllähän se riittää Stalinin ja Maonkin uhrien kohdalla todeta että ne vain katosivat johonkin, tai nääntyivät ja tapettiin jossain. Miksi ihmeessä juuri juutalaisten kohdalla se pitäisi pilkun tarkasti osoittaa mitä about jokaiselle heistä kävi?

Kyllä se minulle ainakin riittää ihan hyvin että "sen ja sen verran kuoli Hitlerin ja Stalinin politiikan seurauksena" (= pakkosiirrot, nääntyminen, taudit, itse sota, vastarintataistelijoiden teloitukset siellä täällä, jne). Ehkä joskus löytyy tarkemmat selitykset.

Anonyymi kirjoitti...

"Sitä paitsi kyllähän se riittää Stalinin ja Maonkin uhrien kohdalla todeta että ne vain katosivat johonkin, tai nääntyivät ja tapettiin jossain. Miksi ihmeessä juuri juutalaisten kohdalla se pitäisi pilkun tarkasti osoittaa mitä about jokaiselle heistä kävi?"

Nyt puhut jo itseäsi vastaan. Sinähän esittelet täällä jatkuvasti revisionistien kirjoituksia, joissa syytetään että ns. virallinen historia ei kerro asioita täsmällisesti. Kaipa samat ehdot pitäisi toteutua molempien kohdalla, vai pelataanko tässä nyt jonkinlaisilla kakskoistandardeilla, revisionisteilla ei ole omiin väitteisiinsä todistus- ja selitysvelvoitetta?

Moranen kirjoitti...

No ei minulla mitään kaksoistandardeja ole. En ole perehtynyt Maon ja Stalinin lukuihin kovin tarkasti, joten oletan että ne arviot pitävät jotenkin paikkansa. Jos eivät pidä niin osoita sitten vakuuttavasti että eivät pidä, niin sitten varmaankin muutan mieleni. Mitään mahdottomuuksiahan (esim. murhametodeissa), ei taida löytyä noista uhriluvuista, joten jos uhriluvut pitävät paikkansa oletan sen verran ihmisiä kuolleen ellei niitä selitetä jotenkin muuten vakuuttavasti.

Juutalaisten luvuthan eivät pitäneet paikkaansa (plus sitten mahdottomuudet, vääräksi todistetut väitteet, propagandaväitteet ja monet väitteet joista on luovuttu).

Tietoja minusta

Oma valokuva
“Kukaan ei voi omistaa mitään arvokkaampaa asiaa kuin ylevän ihanteen, jota kohti hän lakkaamatta pyrkii ja jonka perusteella hän muodostaa ajattelunsa ja tunteensa ja yrittää parhaansa mukaan suunnata elämänsä. Jos pyrkijä siten ponnistelee – pikemminkin tullakseen enemmäksi kuin vain näyttääkseen enemmältä – hän ei voi epäonnistua, vaan lähestyy jatkuvasti päämääräänsä.” (H.P. Blavatsky)