Onko toisesta maailmansodasta esitetty puolueeton ja totuudenmukainen kuvaus? Tapahtuiko Holokausti juuri niin kuin meille on opetettu? Minkä verran juutalaisilla on ollut, ja on, vaikutusvaltaa länsimaiden mediassa ja politiikassa? Entä merkittävissä historian tapahtumissa? Minkä verran sionistijuutalaisilla on vaikutusvaltaa USA:n politiikassa? Mistä juutalaisuudessa on kyse? Mistä monikultturismissa pohjimmiltaan on kyse, ketkä sitä tukevat ja miksi? Miten nämä kaikki liittyvät toisiinsa?

Auschwitzin uima-allas:

Auschwitzin uima-allas:
Ottamani kuva Auschwitzin keskitysleirin (sodan aikaisesta) uima-altaasta elokuussa 2007, Auschwitz-matkallani; kuvaa painamalla aukeaa tuo matka...

torstai 16. lokakuuta 2008

Avaruusliskojen Vai Juutalaisten Salaliitto?

Ketkä ovatkaan salaliiton takana...

Miten minä edes jaksan vaivautua kirjoittamaan tästä...

Salaliittoteoreetikolla nimeltä David Icke on kaiken kattava teoria (ns. unified field conspiracy theory) salaliitosta, joka on ollut historian merkittävimpien tapahtumien takana (vallankumoukset, sodat) ja jonka tavoitteena on uusi maailmanjärjestys ja maailmanhallitus (“New World Order”). Kyseessä on siis supersalaliitto, vai sanoisinko jopa megasalaliitto. David Icke uskoo, että ‘avaruusliskot’ (“Reptilian shapeshifters” = liskohumanoidit, muodonmuuttaja-avaruusoliot; käytän nimitystä avaruusliskot vastaisuudessa) ovat salaliiton takana, ja että ns. Illuminati-salaseura, joka perustettiin 1776, on avaruusliskojen salaseura joka pyrkii maailman herruuteen. Icken mukaan nämä avaruusliskot ovat ulkoavaruudesta tulleet maahan ja ne pystyvät muuttamaan muotoaan ottamalla ihmisten olemuksen. Icken mukaan siis eräät historian merkittävimmistä hallitsijoista ja monet nykyajan hallitsijat ovat avaruusliskoja, jotka ovat ottaneet ihmisten muodot. Kyllä vain. Tämä on mitä Icke uskoo (tai sanoo uskovansa), eikä tämä ole mitenkään pois asiayhteydestä tai väärin esitetty. Icke on kirjoittanut yli kymmenen kirjaa näistä aiheista, tehnyt kymmeniä videoita ja luennoinut ympäri maailmaa, jopa yliopistoilla. Ickellä on sivusto, davidicke.com, jossa hänellä on lisäksi foorumi jossa on yli 21,000 rekisteröitynyttä jäsentä! (21,396 jäsentä, 38,274 keskustelunaihetta, 580,530 viestiä 2.11.2008).

Menemättä nyt yhtään sellaisiin tylsiin ja ankeisiin asianhaaroihin kuin todistelu, luonnon lait, lähdekritiikki ja Icken teorioiden kyseenalaistaminen sekä kysymykseen Icken pätevyydestä tehdä tällaisia väitteitä (entinen jalkapallomaalivahti ja juontaja), keskityn ainoastaan vertaamaan Icken ‘teoriaa’ avaruusliskoista juutalaisiin ja juutalaisten historiaan. En siis jaksa tuoda tähän sellaisia seikkoja esiin kuin esim. oikeustieteellisten todisteiden vaatiminen avaruusliskojen olemassaolosta tai logiikkaa ja yhdenmukaisuutta koskien avaruusliskojen tekemisiä ja tavoitteita, enkä siis rupea Icken lähdekirjallisuutta kyseenalaistamaan (joka koostuu pääasiassa Icken kirjoittamista muista kirjoista ja muista salaliittoteoreetikkojen salaliittokirjoista). Vertaan vain ja ainoastaan avaruusliskoteoriaa juutalaisteoriaan. En myöskään pyri todistamaan salaliittoa tai salaliittoteoriaa juutalaisista tässä kirjoituksessa, vaan otan puolueettoman kannan tähän aiheeseen (jos se edes on mahdollista kun kyseessä on tämänkaltainen henkilö kuin Icke). Rajoitan Icken teorian koskemaan vain maapalloa ja tätä ulottuvuutta, enkä lähde Icken kanssa kyseenalaistamaan syntyjä syviä tyyliin, että “onko tämä totta vai onko tämä vain illuusiota ... mutta voiko mitään olla olemassa”. Käytän jopa wikipediaa lähteenä ja muita enemmän tai vähemmän kyseenalaisia lähteitä.

Suomalainen Wikipedia kertoo Ickestä, että:
“David Icken teorioita ovat mm. se, että maailmaa hallitsee salainen ryhmä nimeltään "Globaali eliitti" eli "Illuminati".
Vuonna 1999 Icke julkaisi kirjan nimeltä "The Biggest Secret" (Suurin salaisuus), jossa hän kirjoitti Illuminatin jäsenten olevan Draco-tähdistöstä lähtöisin olevia liskohumanoideja, jotka pystyvät muuttamaan muotoaan ihmisiksi. Nämä liskot tunnetaan nimellä Babylonian veljeskunta (Babylonian Brotherhood) ja heihin kuuluvat monet vaikutusvaltaiset henkilöt, kuten George W. Bush ja kuningatar Elizabeth II.”

No, avaruusliskot vaiko juutalaiset? Verrataanpa:

Lähteet löydätte tekemällä google-haun “David Icke” tai muista mainitsemistani asioista tai etsimällä youtubesta Icken videoita taikka lukemalla jotain Icken kirjoja (Ctrl F -toimintoa suosittelen). Juutalaisista lähteet löytyvät historian kirjoista, antisemitismin historiasta tai ovat muuten vain yleistietoa, ja jos eivät niin ilmoitan suluissa.

– Icke sanoo, että avaruusliskot olivat kautta historian rahanvaihtajia ja pankkiireja, jotka harrastivat ja harrastavat huijaustoimintaa lainaamalla rahaa, jota ei ole olemassa, perimällä koron siitä olemattomasta rahasta, näin rikastuen.

→ Juutalaiset ovat kautta historian toimineet Euroopassa rahanvaihtajina ja pankkiireina, perien törkeät korot lainoistaan ja rikastuen suunnattomasti.

– Icke kertoo, että avaruusliskot hallitsevat kansainvälistä liike- ja pankkitoimintaa.

→ Juutalaisia on usein syytetty pankki- ja liiketoiminnan hallitsemisesta, omien etujensa mukaisesti kansana, muiden etuja vastaan, josta myös on jonkin verran todisteita. (MacDonald 1998/2002, The Culture of Critique, Separation And Its Discontents [1998/2004], A People That Shall Dwell Alone [1994/2002]) Eräät tahot arvioivat, että juutalainen Rothschild pankkiiridynastia kontrolloi puolta (~50%) maailman rikkauksista (Armstrong, G. 1940, Rothschild Money Trust).

– Icken mukaan monet johtavimmista ja vaikutusvaltaisimmista pankkiireista, kuten Rothschildit, ovat avaruusliskoja ihmismuodossa. Icken mukaan avaruusliskoja ihmismuodossa ovat lisäksi: George W. Bush, vanhempi Bush, Al Gore, John Kerry, Englannin kuningatar Elizabeth, Rockefellerit ja Hillary Clinton.

→ Juutalaisten mukaan monet johtavimmista ja vaikutusvaltaisimmista pankkiireista, kuten Rothschildit, ovat juutalaisia. Eräiden tietojen mukaan Al Gore, John Kerry, Hillary Clinton ja presidentti Bushin perhe olisivat juutalaisia. (
CBS News, 1999, ‘Hillary Has Jewish Roots) (Marrs, T. Power of Prophecy/Conspiracyworld.com, ‘George Bush Zionist Double Agent, American Traitor; Judaism.about.com, ‘Irish Catholic or Czech Jew? John Kerry’s Jewish Roots). Joidenkin huhujen mukaan myös Englannin kuningatar ja kuninkaallinen perhe olisivat juutalaisia (Saxe-Goburg Gotha). Ilmeisesti myös erään huhun mukaan Rockefellerit olisivat saattaneet olla juutalaisia Rothschildeja feminiinistä linjaa pitkin (vaimot Rothschildejä) , mutta ainakin Rockefellerit ovat olleet hyvin tiiviissä yhteistyössä Rothschildien, Schiffien ja Warburgien sekä muiden juutalaispankkiirien kanssa (kuten USA:n Federal Reserve pankin perustamisessa, joka siis on näiden juutalaispankkiirien yksityisesti omistama pankki joka painaa USA:n rahat, johon siis näillä juutalaispankkiireilla on yksinoikeus), ja eräiden tietojen mukaan Rothschildit jopa rahoittivat Rockefellerien liiketoiminnan (The Money Masters).

– Icken mukaan avaruusliskot hallitsevat massamediaa.

→ Juutalaislähteiden ja muiden virallisten lähteiden mukaan, juutalaiset kontrolloivat mediaa ja omistavat sen lähes täysin USA:ssa (~90% tai enemmän), Britanniassa ja Kanadassa sekä kutakuinkin myös kaikkialla muuallakin länsimaissa (ks. esim. Moranen, Juutalainen Mediakontrolli, Tri MacDonald Median Juutalaiskontrollista; MacDonald 1998/2002, The Culture of Critique; http://www.jewishtribalreview.org/moguls.htm; http://www.jewishtribalreview.org/24media1.htm).

– Icke kuvailee luennoissaan ja kirjoissaan piirroksillaan avaruusliskoja: vihreitä suurikokoisia ufoliskoja, liskohumanoideja eli avaruusliskoja.

→ Juutalaisia on historiassa usein kuvailtu
liskomaisiksi olioiksi ja matelijoiksi lukuisissa antisemiittisissä piirroksissa lehdissä ja kirjoissa.


– Icke paljastaa, että avaruusliskot tekivät historiassa paljon rituaalimurhia ja lasten uhrausta, mm. pakanajumala Moolokille (Molech) ja että avaruusliskot tekevät niitä vielä nykyäänkin salaa mm. Bohemian Grovessa (USA:ssa lähellä San Franciscoa). Lisäksi Icke paljastaa, että avaruusliskot juovat ihmisten verta. Icken mukaan “erityisesti sinisilmäisen blondin veri on hyödyllistä pitämään yllä avaruusliskojen ihmismuotoa”, jotta avaruusliskot eivät muuttuisi takaisin liskomuotoonsa. Tämä ei ollut pois asiayhteydestä tai väärin esitetty, näin tämä äijä suunnilleen sanoi, yleisön edessä!

→ Juutalaisia on kautta historian syytetty rituaalimurhista ja veren juomisesta (ks. esim. Kuparinen, E. 1999 Aleksandriasta Auschwitziin Antisemitismin Pitkä
Historia; HonestMediaToday 2005, Jewish Ritual Murder Revisited The Hidden Cult). Eräiden tietojen mukaan tämä lapsien uhraaminen ja rituaalimurhat jatkuvat vieläkin (HonesMediaToday, Jewish Ritual Murder Revisited The Hidden Cult; Oprah, ‘Jewish Women Explain On Oprah Jewish Ritual Sacrifice’). Juutalaiset myös uhrasivat lapsia pakanajumalalleen Moolokille olleessaan Babyloniassa. Useat sadat vaikutusvaltaiset länsimaiden henkilöt kokoontuvat vuosittain Bohemian Groveen juhlalliseen tapahtumaan. Ohjelmaan kuuluu vain miehiä, myös homoja mieshuoria, paljon ryyppäämistä ja muuta ‘hauskuuttelua’ sekä rituaalinen lapsen uhraaminen Moolokille (iso pöllömäinen patsas, rituaalissa tosin ei oikeata lasta ilmeisesti uhrata, eli vain kuvaannollinen ja symbolinen uhraus) (ks. esim. ABC, 23.7.1981, ‘1981 News report about Bohemian grove’; ‘Bohemian Grove explained.’; ‘Nixon Tape Discusses Homosexuals at Bohemian Grove’).

– Icke kertoo, että avaruusliskot olivat bolshevikkien vallankumouksen takana sekä ensimmäisen ja toisen maailmansodan takana, rahoittaen kaikki nämä. Tavoitteena oli “ongelma, reaktio, ratkaisu”, jolla saatiin vallitseva järjestys tuhottua ja valta keskitettyä vähempiin käsiin. Näillä myös saatiin maailmanjärjestys kehitettyä kohti maailmanhallitusta (YK, EU, sitten Pohjois Amerikan Unioni [Kanada, USA, Meksiko] ja Aasian ja Afrikan unionit ja sitten lopulta maailmanhallitus).

→ Juutalaiset olivat bolshevikkien vallankumouksen takana (~80% johtavista bolshevikeista oli juutalaisia), rahoitus tuli juutalaispankkiireilta kuten Jacob Schiffiltä ja Max Warburgilta sekä todennäköisesti myös Rothschildeilta ja vallankumouksen jälkeen antisemitismi tehtiin laittomaksi, josta saattoi saada jopa kuolemantuomion (Pike, T. The Other Israel,
Jewish Bolsheviks’; Moranen, Erittäin Juutalainen Bolshevikkien Vallankumous). Eräiden mukaan ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan vahvasti vaikuttavana tekijänä, ellei jopa pääsyy, oli juutalaisten kansainvälisten pankkiirien tavoite saada maailman maat velkaorjuuteen pakottamalla ne keskenään pitkiin ja tuhoisiin sotiin, jotka pakottaisivat maat lainaamaan suunnattomat määrät [olematonta] rahaa, josta sitten perittäisiin loputtomat korot (The Money Masters). Juutalaisen Benjamin Freedmanin mukaan (v. 1961 puhe) sionistijuutalaispankkiirit rahoittivat sodan aikana aluksi Saksaa haluten heivata tsaarin pois vallasta Venäjällä, mutta kun juutalaispankkiirit saivat takeet siitä, että Britannia tulisi antamaan Palestiinan alueen juutalaisvaltioksi, muuttivat juutalaispankkiirit toimiaan ja vastapalvelukseksi lupasivat tuoda USA:n sotaan Britannian puolelle vaikutusvallallaan mediassa ja USA:n politiikassa (Freedman, B. 1961, ‘Benjamin H. Freedman - A Jewish Defector Warns America (1 of 9)’). Hitlerillä oli paljon juutalaisia rahoittajia ja Natsi Saksa teki yhteistyötä sionistijuutalaisten kanssa, pyrkien saamaan mahdollisimman monet juutalaiset muuttamaan lähi-itään ja tulevaan Israeliin. Huhun mukaan Hitler olisi ollut Rothschild -suvun jäsen salaa (Condit, J. 2006, Jim Condit - The Final Solution to Adolf Hitler (Adolph Hitler)). Icken mukaan Hitler oli Rothschild. Eräiden teorioiden ja faktojen mukaan juutalaispankkiirit ja mediamogulit käyttivät suunnatonta vaikutusvaltaansa länsimaissa saadakseen Britannian, Ranskan ja erityisesti USA:n sotaan Hitlerin Saksaa vastaan hinnalla millä hyvänsä, koska Hitlerin Saksa uhkasi politiikallaan juutalaisten valta-asemaa Euroopassa ja juutalaisten kontrolloimaa pankkijärjestelmää, tehden juutalaisten osallistumisen lukuisiin ammatteihin laittomaksi ja pakkosiirtämällä myöhemmin juutalaiset ulos Euroopasta lopullisesti (tästä esim. globalfire.tv -sivustolla, National Journal, The origins of World War 2’). Eräiden paljon pidemmälle menevien teorioiden mukaan Hitler ja muiden merkittävimpien toisen maailmansodan valtioiden johtajat (Stalin, Churchill, Roosevelt) olivat salaa juutalaisia joiden tavoitteena oli vain tehdä pitkä sota, josta pankkiirijuutalaiset rikastuisivat.

– Icken mukaan avaruusliskojen illuminati-salaseuran perusti Adam Weishaupt 1776. Icken mukaan illuminatissa avaruusliskot sitten suunnittelivat ja suunnittelevat tulevaisuuden suunnitelmansa.

→ Myron Faganin mukaan illuminati perustettiin Rothschildien rahoilla
(Myron Fagan 1960's lecture on Illuminati and CFR (1of16)’). Juutalaisen kirjailija Bernard Lazaren mukaan “there were Jews, Cabalistic Jews, around Weishaupt”. Nesta Websterin mukaan monet ovat esittäneet, että Weishaupt olisi saanut paljon vaikutteita juutalaisilta ja eräiden mukaan Weishaupt olisi jopa itsekin ollut juutalainen (Webster, N.H. 1924, Secret Societies And Subversive Movements). Juutalaisuuden mystiikan teoksen Kabbalahin taitaja Weishaupt ainakin oli.

– Icken mukaan Sionin Viisaitten Pöytäkirjat (
väärennetyt pöytäkirjat!!) olivat todellisuudessa avaruusliskojen illuminati-salaseurassa kirjoittamat, joissa kerrottiin avaruusliskojen tavoitteet. Icken mukaan Pöytäkirjat kuvailivat 1900-luvun melko hyvin ennen kuin se tapahtui. Icken mukaan juutalaisia on väärin syytetty pöytäkirjoista. Icke tuttuun tapaansa ei anna todisteita siitä, että avaruusliskot olivat pöytäkirjojen todelliset laatijat. (Voiko tällaista joku edes vakavissaan väittää?!)

→ Historioitsijoiden, juutalaisten ja itse Pöytäkirjojenkin mukaan juutalaisten esitettiin olevan pöytäkirjojen takana, erityisesti vapaamuurarijuutalaisten. Pöytäkirjat kuvailevat juutalaisten mediakontrollia, ihmismassojen hallitsemista monin tavoin (erityisesti medialla), juutalaisten poliittista vaikutusvaltaa, juutalaisten tahojen vaikutusvaltaa historian vallankumouksissa (kuten Ranskan 1789 vallankumouksessa). Lisäksi Pöytäkirjat kuvailevat mahdollisia maailmansotia tulevaisuudessa ja maiden orjuuttamista velkaorjuuteen sekä juutalaisten messiaanista tavoitetta maailmanherruuteen. Pöytäkirjat julkaistiin aluksi Venäjällä aivan 1900-luvun alussa. Aluksi pöytäkrjoille ei laitettu paljoakaan uskottavuutta, eikä niitä alunperin levitetty laajalti. Tämä kuitenkin muuttui kahden erittäin suuren tapahtuman seurauksena: ensimmäisen maailmansodan ja erittäin juutalaisen bolshevikkien vallankumouksen takia. Pöytäkirjat alkoivat levitä villin lailla Euroopassa ja jopa USA:ssa, koska monet sen ajan henkilöt luettuaan kirjat ja analysoituaan maailman tapahtumia (erityisesti edellä mainittuja) totesivat, että “pöytäkirjat sopivat maailman tapahtumiin”, ajateltiin että nyt pöytäkirjojen suunnitelmia alettiin toteuttaa, näin myös Henry Ford totesi julkaistuaan pöytäkirjat USA:ssa. Juutalaisten suunnaton osuus bolshevikkijohtajina Venäjällä sekä osuus vastavallankumouksellisten teurastamisessa, varmasti oli monille hyvin vakuuttava asia. Myös juutalaisten uskonto ja sen messiaaninen ajatus juutalaisten maailmanherruudesta, josta myös suuri uskonpuhdistaja Martti Luther kirjoitti (
Luther: Juutalaisista ja heidän valheistaan), näiden edellä mainittujen tekijöiden lisäksi varmasti toi lisää uskottavuutta pöytäkirjoihin (Juutalaisuuden Opetuksia - Osa1). Puhuttaessa pöytäkirjoista, ei omasta mielestäni oleellisinta ole niiden aitous tai epäaitous, vaan se niiden sisältö.

– Icken mukaan – lasten uhrauksen ja veren juonnin lisäksi – avaruusliskojen harrastuksiin kuuluu satanismi ja satanistiset rituaalit.

→ Satanistit käyttävät usein juutalaisuuden kirjaa Kabbalahia toiminnassaan ja rituaaleissaan. Uskonpuhdistuksen suurmies Martti Luther kuvaili juutalaisia erittäin saatanalliseksi kansaksi. Kristinuskon Jeesus kutsui aikansa juutalaisia fariseuksia saatanan synagoogaksi ja heidän isäänsä valheiden isäksi. Juutalaisuudessa on paljon törkeitä kristinuskon vastaisia opetuksia, joissa mm. opetetaan, että Jeesus oli paskiainen, Neitsyt Maria huora, että Jeesusta ja kristittyjä tullaan rankaisemaan helvetissä (Jeesusta oikein kuumassa kiehuvassa ulosteessa ja siemennesteessä, nam nam) ja että kristityillä ei tule olemaan paikkaa juutalaisten tulevassa messiaanisessa maailmassa (maan päällä juutalaisten maailmanherruuden alla); kristinuskon näkökulmasta juutalaisuutta voisi pitää hyvin saatanallisena uskontona (Juutalaisuuden Opetuksia - Osa 2).

– Icken mukaan avaruusliskojen tavoitteena on maailmanherruus ja maailmanhallitus, ilmeisesti Lähi-itään (“Global Babylon”, tjsp.). Icken mukaan avaruusliskoilla – jotka siis ovat olevinaan ilmeisesti myös osittain toisesta ulottuvuudesta tai ainakin ihmisen aistien ulkopuolella osittain – on tämä tavoite heidän ufomaisen geneettisen epätasapainonsa takia, tai jotain sinne päin (ei se Icke tiedä itsekään!). Kuten jo ilmoitin alussa, en jaksa alkaa kyseenalaistamaan tässä Icken mehukasta teoriaa vaatimalla jotain tylsiä todisteita tai tieteellistä tukea väitteille. Sittenhän ei tämä teoria enää olisi niin jännittävä jos siitä joutuisi jotain karsimaan pois...

→ Olettaen juutalaisten olevan tämän uuden maailmajärjestyksen ja maailmahallituksen salaliiton takana (josta jonkin verran on todisteita), olisivat todisteet tästä ja juutalaisten motiivi pohjimmiltaan sekä juutalaisuuden opeissa (Toora, apokalyptinen kirjallisuus, Talmud, Kabbalah, Halakha) että heidän luonnossaan. Monet merkittävimmistä historian henkilöistä ovat pitäneet juutalaisia rotuna, myös monet merkittävimmistä juutalaisista, kuten vaikka Benjamin Disraeli. Jos juutalaisten oletettaisiin olevan rotu, voitaisiin argumentoida maailmanherruuteen ja uuteen maailmanjärjestykseen pyrkimisen olevan ‘luonnollista’ juutalaisille. Tämä voitaisiin lyhyesti todeta edesmenneen fysiikan tohtorin ja National Alliancen puhemiehen William Piercen sanoin, kun häneltä kysyttiin miksi juutalaiset tekevät mitä tekevät:
“When Bob Grant asked me that question, I wished he hadn't. I knew the answer, and it is a simple answer, but it's not the sort of answer one wants to give to people who are driving home through rush-hour traffic. It is simple, but it also is profound. One needs to hear the answer and then to think about it carefully for a month, turning it over in one's mind, thinking of specific examples, trying to find counter-examples, holding it up to the light of one's knowledge of history, before one finally says to oneself, "Yes, that's it. That obviously is why the Jews do what they do and always have done." It takes a month of digesting the answer before one finally assimilates it and believes it and understands it. Rush-hour traffic is not the right environment for that sort of thing.
The answer, in its simplest form, to Bob Grant's question is this: Jews do what they do because they are Jews.” (natvan.com, Free Speech - July 2001 - Volume VII, Number 7, ‘The Scorpion and the Frog by Dr. William Pierce’)
Olettaen, että juutalaiset eivät olisi rotu, voitaisiin sitten argumentoida, että juutalaisten tavoitteena on ylivalta kaikessa ja maailman herruus, koska se on juutalaisuuden pyhimmissä opetuksissa. (Juutalaisuuden Opetuksia - Osa 5)

– Icke paljastaa, että avaruusliskojen uudessa maailmanjärjestyksessä tulisi mm. olemaan maailmanhallitus ja kansainvälinen poliisivoima. Lisäksi maailman kansoilla tulisi olemaan elukoiden, karjan, asema koska avaruusliskot pitävät maailman kansoja karjana.

→ Juutalaisuudessa ei-juutalaisia pidetään eläiminä (Talmudissa, Juutalaisuuden Opetuksia - Osa 2) ja syrjittyinä ali-ihmisinä (Halakhassa, Juutalaisuuden Opetuksia - Osa 3) ja jopa saatanallisina (Kabbalahissa, Juutalaisuuden Opetuksia - Osa 4). Ei-juutalaisilla tulisi juutalaisten maailmanherruuden alla, eräiden juutalaisten messiaanisten näkemysten mukaan, olemaan samankaltainen asema kuin juutalaisilla oli natsien hallinnon alla (olettaen holokaustitarinan virallisen version pitävän paikkansa Juutalaisuuden Opetuksia - Osa 5). Juutalainen Israelin pääministeri David Ben-Gurionin teki v. 1962 profetian, jossa hän kertoi omasta tulevaisuuden kuvastaan seuraavaa:
Kuva maailmasta v. 1987, kuten se on mielikuvituksessani hahmoteltuna: [...] maanosat tulevat yhdistyneiksi maailman liitossa, jonka käytössä tulee olemaan kansainvälinen poliisivoima. Kaikki armeijat tullaan lakkauttamaan, eikä enää tule olemaan sotia. Jerusalemissa Yhdistyneet Kansakunnat, (todellisesti Yhdistyneet Kansakunnat) tulee rakentamaan profeettojen alttarin palvelemaan yhdistyneitä mantereita; tämä tulee olemaan ihmiskunnan korkeimman oikeuden näyttämö yhdistyneiden mannerten kaikkien kiistojen selvittämiseksi, kuten Isaiah profetoi.” (Look Magazine, 16.1.1962.)

Icke, et kai vaan ole antisemiitti?!

– Suomalaisen wikipedian mukaan:
Icken teorioita on myös syytetty antisemiittisiksi, koska hän väittää, että Illuminatiin kuuluu vaikutusvaltaisia juutalaisia pankkiirisukuja, jotka Icken mukaan suunnittelivat holokaustin ja rahoittivat Adolf Hitleriä. Hän myös tukee teoksen Siionin viisaiden pöytäkirjat teorioita.

Englanninkielisen wikipedian mukaan:
“A number of commentators have written that Icke's theories imply a form of antisemitism because of his references to a secret elite that rules the world, including prominent Jewish banking families, who he says planned the Holocaust and financed Adolf Hitler. He also makes reference to the Protocols of the Elders of Zion. In … And the Truth Shall Set You Free he wrote:

I strongly believe that a small Jewish clique which has contempt for the mass of Jewish people worked with non-Jews to create the First World War, the Russian Revolution, and the Second World War. This Jewish/non-Jewish Elite used the First World War to secure the Balfour Declaration and the principle of the Jewish State of Israel. They then dominated the Versailles Peace Conference and created the circumstances which made the Second World War inevitable. They financed Hitler to power in 1933 and made the funds available for his rearmament.”[3]

In 1995, Alick Bartholomew of Gateway, at that time Icke's publisher, told the London Evening Standard that an early draft of … And the Truth Shall Set You Free contained "revisionist Holocaust material."[4] [...]
Mark Honigsbaum has written about the apparent link between the more extreme New Age proponents and the far-right armed militia movement in the U.S.[4] Icke's books contain multiple references to the "Illuminati," which Icke and the militia movement believe constitutes the secret government they call the "New World Order". In 1995, Honigsbaum wrote in London's Evening Standard that Combat 18, the British neo-Nazi group, was publicising Icke's speaking tour of the UK in its internal magazine, Putsch. The magazine wrote that Icke spoke about "'the sheep' and how the 'illuminati', uses them for its own ends".[4] The story continued: "[Icke] began to talk about the big conspiracy by a group of bankers, media moguls etc. — always being clever enough not to mention what all these had in common."[4]
[...]
British journalist Louis Theroux, reviewing Jon Ronson's Them: Adventures with Extremists, cautioned against accusing Icke of anti-Semitism: "Icke's 'theory' is basically The Protocols of the Elders of Zion with a new cast and a few script changes. Not surprisingly, Icke has come under suspicion of anti-Semitism… Not only might it be unfair to Icke, but by implying that he is so dangerous that he has to be censored, the watchdogs are giving a patina of seriousness to ideas that are — let's face it — very, very silly."[30]


– Juutalaisten painostus- ja propagandajärjestö ADL:n mukaan (Anti Defamation League) Icke on antisemiitti, joka tosiasiassa tarkoittaa juutalaisia puhuessaan avaruusliskoista (avaruuslisko = koodisana juutalaisille). ADL:n tehtävänä on tunnistaa antisemiitit ja taistella antisemitismiä vastaan. ADL:n edustajan mukaan Icke käyttää juutalaisista koodisanoja yrittäessään saada viestiään perille siitä, että todellisuudessa juutalaiset hallitsevat maailmaa:
He [David Icke] is a new age guru and unfortunately his philosophy is tainted with antisemitism. [...] If David Icke is telling people that twelve-foot lizards equal Jews it would make me feel very much as if I have something to worry about, if David Icke came in town, if he believes that his twelve-foot lizards are Jews.” (David Icke - The Lizards & the Jews Part 2/6)
Oho oho, kerrankin olen ADL:n kanssa lähes samaa mieltä! ADL:n edustajalta kysyttäessä, että uskooko Icke tosiaan avaruusliskojensa olevan juutalaisia, hän vastasi:
That’s a very good question. If he just believes that they are twelve-foot lizards there is propably reason to be concerned about his health. If he believes that they are twelve-foot lizards that represent Jews there is reason to be concerned about the health of the Jewish community.
ADL:n edustaja kertoo juutalaisista käytetyistä koodisanoista:
The ADL is very concerned about code words.” (David Icke - The Lizards & the Jews Part 3/6)
Icke puolustautuu sanomalla uskovansa ADL:n olevan “illuminati front”, antamatta tippaakaan todisteita tästä. ADL todistetusti ajaa juutalaisten etuja, taistellen tehokkaasti antisemitismiä vastaan, joten jos ADL on “illuminati front”, silloinhan illuminati olisi hyvin juutalaista, koska sillä on “front” joka ajaa juutalaisten etuja. O-ou! Juutalaisten nizkor-propagandasivustolla myös on artikkeli, jossa vihjataan Icken todellisuudessa tarkoittavan juutalaisia, kun hän puhuu avaruusliskoista (Nizkor.org, ‘The Dark Side of David Icke’)

→ Monet juutalaiset kirjanjulkaisijat ovat kieltäytyneet julkaisemasta Icken kirjoja ja monia Icken luentoja on peruttu juutalaisten painostusten takia.

Yhteenvetona tästä vertailusta: Icken teoria perustuu fantasioihin, logiikan karttamiseen ja todistamattomiin väitteisiin, joista Icke vapaasti yhdistelee oman supersalaliittonsa. Samantien voisin itse esittää samankaltaisen teorian, jossa kutsuisin juutalaisia taikavoimia omaaviksi spagettihirviöiksi. Sen sijaan, kun ajatellaan teoriaa juutalaisten salaliitosta ylivaltaan pyrkimisessä kaikessa ja maailmanherruuteen, havaitaankin että todisteita löytyisi vaikka kuinka paljon! (varsinkin kun verrataan juutalaisteoriaa muihin salaliittoteorioihin, kuten tähän Icken teoriaan).
(Joitain todisteita ja todisteluja juutalaissalaliittoteoriaan liittyen: Erittäin Juutalainen Bolshevikkien Vallankumous; Juutalainen Mediakontrolli; Juutalaisuuden Opetuksia – Osa1; Avaruusliskojen Vai Juutalaisten Salaliitto? Juutalaisten vaikutusvaltaan liittyen myös: Tri MacDonald Median Juutalaiskontrollista - Osa 1, 2 ja 3; Juutalaisten Vaikutusvalta USA:ssa; MacDonald 1998/2002, The Culture of Critique; Goldberg 1996, Jewish Power: Inside The American Jewish Establishment; Ginsberg 1993, The Fatal Embrace: Jews and the State; Petras 2006, The Power of Israel In the United States; Mearsheimer & Walt 2007, The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy.)

Tämän kirjoituksen tarkoitus

Kirjoitin tämän kirjoituksen kahdesta pääsyystä: 1) Ickellä on hyvin suuri maailmanlaajuinen yleisö, joka suurimmaksi osaksi ei todellakaan tiedä Icken avaruusliskojen todellisuudessa tarkoittavan juutalaisia (juutalaislähteiden mukaan); ja 2) koska tämä Icken tapaus on jälleen osoitus juutalaisten vaikutusvallasta länsimaissa, mediassa ja julkaisussa (johon niin paljon keskityn kirjoituksissani).

Icken yleisö on suureksi osaksi, uskoisin, kouluttamatonta naiivia nuorisoa, joka todennäköisesti on lukenut paljon suosittuja salaliittoteorioita internetistä, esim. WTC-iskuista 11.9.2001. Icken potentiaalinen yleisö – joka uskoo/tietää mediassa esitetyn maailmankuvan olevan valheellinen – todennäköisesti etsii kuumeisesti vastauksia internetistä, käyden läpi kaikki löytämänsä salaliittoteoriat, jotka jotenkuten esittävät toisen teorian valtavirran näkemyksistä. Ja sitten sieltä tupsahtaa vastaan ihanalla brittiaksentillaan monikulttuurinen David Icke, joka luennoissaan esittää itsestään marttyyrin ja koittaa faktojen ja todisteiden sijaan saada ihmiset huumorillaan ja omalla marttyyrin roolillaan uskomaan umpihullut teoriansa avaruusliskoista, tai ainakin miettimään pikku päissään, että “ehkä se kuitenkin on mahdollista... ja onhan Icke ainakin kivan oloinen tyyppi...”. Icke ei tee asioita selväksi yleisölleen ikinä mitenkään, eikä nähdäkseni edes johdata yleisöään oikeille jäljille ajan kuluessa. Arvelen, ettei hänen yleisönsä pääsääntöisesti tule koskaan omatoimisesti ymmärtämään avaruusliskojen tarkoittavan juutalaisia (ellei joku tule selvästi osoittamaan asian olevan niin). Sen sijaan Icke johtaa yleisöään harhaan monikulttuurisuuden tuhoisalle tielle haaskaten ihmisten kallista aikaa. Koen tämän raivostuttavaksi. Menee hermot.

Yhtä tärkeä syy tekstin kirjoittamiseen, kuin edellinen, oli myös tämä osoitus siitä kuinka syvällistä juutalaisten omaama vaikutusvalta länsimaissa on, erityisesti mediassa. Se on jopa niin pitkälle ulottuvaa, että tämä kirjailija [Icke] on päätynyt omassa pikku päässään siihen ratkaisuun, että sen sijaan että kutsuttaisiin asioita niinkuin ne ovat niiden oikeilla nimillä, on tämä kirjailija päättänyt kirjoissaan, luennoissaan ja videoissaan käyttää maailman naurettavimpia koodisanoja puhuessaan juutalaisista. Icke ennemmin tekee itsestään naurettavan pellen monimutkaisilla ja pitkillä fantasiateorioillaan, kuin kutsuu asioita niiden oikeilla nimillään. Tämä kuvastaa jopa juutalaisten hallintaa englannin kielestä, tässä tapauksessa sitä kuinka asioita ei enää voi kutsua omilla nimillään. Ihmisten välistä kanssakäymistä ja tiedottamista estetään tekemällä eräät sanat “poliittisesti epäkorrekteiksi”, pahalta kuulostaviksi! Salaliittoteoreetikot, kuten David Icke ovat niin peloissaan juutalaisista, etteivät edes uskalla kutsua juutalaisia juutalaisiksi. Edes internetissä!

Asia on päivän selvä joka ikiselle ajattelevalle ihmiselle luettuaan tämän tekstin. Tämä suosittu salaliittoteoreetikkoguru nimeltä David Icke, puhuessaan avaruusliskoista puhuu todellisuudessa juutalaisista. Niin kauan kuin hänen yleisönsä ei tätä tiedä, haaskaavat he vain aikaansa harhailemalla Icken ja vastaavien huuhaassa loputtomiin. Tämän täytyy muuttua ja nopeasti, erityisesti sen takia koska juutalaisten järjestöt koittavat kokoajan sensuroida internetistä pois kaikkea juutalaisista kriittistä materiaalia. (Kuten JIDF, jonka listalle jopa minäkin olen päässyt!; ks. myös MacDonald 1998/2002,
The Culture of Critique, lxiii-lxv)

Kuten jo alussa toin esiin, Ickellä on foorumillaan pelkästään yli 21,000 henkilön suuruinen yleisö. Tämän määrän voi vapaasti kertoa ainakin kymmenellä, tai jopa sadalla, kun mietitään sitä määrää joka on Icken luentoja internetissä nähnyt, ja joka siis jotenkuten uskoo Ickeä (ainakin niitä Icken maanpäällisiä salaliittojuttuja). Tätä kaikkea minä
koitin mennä kauan sitten paljastamaan Icken foorumille. Icken foorumi ei todellakaan tykännyt, eikä ollut tietoinen näistä asioista lainkaan. Melko pian pitkä tekstini (Reptilians = Jews) ‘katosi’ mysteerisesti foorumilta. Todettakoon vielä, että tämän kaiken takia jaksoin vaivautua kirjoittamaan tämän tekstin.

Päätän tämän otteisiin englanninkielisen wikipedian artikkelista koskien David Ickeä:
I [David Icke] strongly believe that a small Jewish clique which has contempt for the mass of Jewish people worked with non-Jews to create the First World War, the Russian Revolution, and the Second World War. This Jewish/non-Jewish Elite used the First World War to secure the Balfour Declaration and the principle of the Jewish State of Israel. They then dominated the Versailles Peace Conference and created the circumstances which made the Second World War inevitable. They financed Hitler to power in 1933 and made the funds available for his rearmament.”[3] [...]
Icke has strongly denied that his reptiles represent Jews, calling it "friggin' nonsense."[12] "I am not an anti-Semite!", he told The Guardian, "I have a great respect for the Jewish people."[5] He maintains that the reptilians are not human, and therefore not Jewish, but are "extra-dimensional entities" that enter and control human minds. "This is not a Jewish plot. This is not a plot on the world by Jewish people," he told Jon Ronson.[12]

British journalist Louis Theroux, reviewing Jon Ronson's Them: Adventures with Extremists, cautioned against accusing Icke of anti-Semitism: "Icke's 'theory' is basically The Protocols of the Elders of Zion with a new cast and a few script changes. Not surprisingly, Icke has come under suspicion of anti-Semitism… Not only might it be unfair to Icke, but by implying that he is so dangerous that he has to be censored, the watchdogs are giving a patina of seriousness to ideas that are — let's face it — very, very silly."[30]







Ei kommentteja:

Tietoja minusta

Oma valokuva
“Kukaan ei voi omistaa mitään arvokkaampaa asiaa kuin ylevän ihanteen, jota kohti hän lakkaamatta pyrkii ja jonka perusteella hän muodostaa ajattelunsa ja tunteensa ja yrittää parhaansa mukaan suunnata elämänsä. Jos pyrkijä siten ponnistelee – pikemminkin tullakseen enemmäksi kuin vain näyttääkseen enemmältä – hän ei voi epäonnistua, vaan lähestyy jatkuvasti päämääräänsä.” (H.P. Blavatsky)