Onko toisesta maailmansodasta esitetty puolueeton ja totuudenmukainen kuvaus? Tapahtuiko Holokausti juuri niin kuin meille on opetettu? Minkä verran juutalaisilla on ollut, ja on, vaikutusvaltaa länsimaiden mediassa ja politiikassa? Entä merkittävissä historian tapahtumissa? Minkä verran sionistijuutalaisilla on vaikutusvaltaa USA:n politiikassa? Mistä juutalaisuudessa on kyse? Mistä monikultturismissa pohjimmiltaan on kyse, ketkä sitä tukevat ja miksi? Miten nämä kaikki liittyvät toisiinsa?

Auschwitzin uima-allas:

Auschwitzin uima-allas:
Ottamani kuva Auschwitzin keskitysleirin (sodan aikaisesta) uima-altaasta elokuussa 2007, Auschwitz-matkallani; kuvaa painamalla aukeaa tuo matka...

keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Korrektit Salaliitot

Poliittisesti korrektit salaliitot ja salaliittoteoreetikkojen itsesensuurikilpailu

Päivitetty viimeksi 6.4.2009.

Internetissä on paljon suosittuja salaliittoteorioita. Näistä eri teorioista löytyy lukematon määrä videoita ja kirjoja sekä kirjoituksia. Teorioita löytyy laidasta laitaan mm. salamurhista (esim. JFK:n salamurha ja prinsessa Dianan kuolema), terrori-iskuista (esim. WTC-terrori-iskut 11.9.2001 ja Lontoon pommi-iskut 7.7.2005), vallankumouksista, sodista, biologisista aseista, median ja pankkialan kontrollista, ‘uudesta maailmanjärjestyksestä’ (merkitys vaihtelee riippuen salaliittoteoreetikosta), salaseuroista, tulevasta maailmanhallituksesta sekä ns. yhdistetyistä suurteorioita (unified field theory) joissa jokin salaliitto on aikojen alusta asti ollut maailmanherruuden ja maailman merkittävimpien tapahtumien takana. Kuten tulemme huomaamaan, näissä melkein kaikissa teorioissa (ainakin suursalaliittoteorioissa) ja niistä puhuvilla teoreetikoilla on ainakin yksi yhdistävä tekijä.

Katson aiheelliseksi kirjoittaa tästä aiheesta, koska nämä teoriat ovat suosittu ja melkein muodikas ilmiö internetissä, ja koska se tieto jonka näitä teorioita uskovat ihmiset saavat on epätarkkaa, harhaanjohtavaa ja jopa valheellista. Ja kuten tulemme lopuksi huomaamaan, näitä kaikkia teorioita yhdistää jälleen se yksi tekijä josta jaksan jatkuvasti kirjoittaa blogillani ja johon olen enimmäkseen keskittynyt kirjoituksillani tavalla tai toisella.

En ala käymään läpi tarkasti joka ikistä internetistä löytyvää teoriaa, enkä ala perin pohjin kyseenalaistamaan niitä muutamia joita käyn läpi. Käyn vain niitä teorioita läpi, joissa selvästi tulee esiin itsesensuuria joka toisinaan menee jopa järjettömyyksiin asti, harhaan johtamista ja suoraa valehtelua tai vääristelyä. Ensiksi tuon esiin omat kriteerini suursalaliittoteorioille.

Mielestäni jotta suursalaliittoteoria (esim. maailmanherruuteen) voisi olla uskottava, täytyy sen ainakin päästä jotenkuten läpi seuraavista testeistä ja kriteereistä:

A) Salaliiton täytyy olla tieteellisesti mahdollinen ja uskottava sekä todistettavissa.

B) Salaliiton takana olevien henkilöiden täytyy hallita ainakin mediaa, koska muuten salaliitto olisi paljastettu mediassa jo kauan sitten useita kertoja.

C) Salaliiton tueksi täytyy olla jokin uskottava ja todistettava motiivi.

D) Salaliitosta täytyy olla jotain oikeita todisteita.

E) Salaliitosta pitää löytyä jotain historiallista näyttöä (jos esim. väitetään salaliittoilijoiden olleen joidenkin historian tapahtumien takana, kuten vallankumousten).

F) Teoriassa käytettävien sanojen ja termien täytyy tarkoittaa sitä mitä niiden oikeasti kuuluukin tarkoittaa. Ei siis voida esim. tehdä rajattomasti omia tulkintoja tai esittää jotain perustelematonta koodikieltä, jota salaliittoilijat käyttäisivät, joka tarkoittaisi päinvastaista kuin mitä sen oikeasti kuuluisi tarkoittaa (kuten, esim. väittää että omia intressejään ajavat juutalaiset eivät todellisuudessa olekaan juutalaisia, vaan jotain muuta salaa).

Seuraavaksi käydään läpi näitä suosituimpia salaliittoteorioita, hieman kyseenalaistaen niitä näillä kriteereillä ja erityisesti tarkastelemalla sitä mitä ne jättävät säännöllisesti mainitsematta.

1. WTC-iskut 11.9.2001: “9-11

Nykyajan ehkä suosituimmat salaliittoteoriat (ainakin vielä v. 2005-2006) pyörivät WTC-iskujen ympärillä. Näiden teorioiden mukaan USA suoritti itse iskut “Bushin hallituksessa olleiden salaisten elementtien ja tiedustelupalveluiden elementtien avulla”. Iskujen tavoitteena ja motiivina olisi ollut saada tekosyy “terrorismin vastaiselle sodalle” USA:n määrittämiä vihollisia vastaan, erityisesti Lähi-idässä. Motiiveina olisivat mm. olleet öljy ja “USA:n imperiumi”. Näistä teorioista on kymmeniä dokumenttivideoita (joista kuuluisin Loose Change [2005/2007]), useita kymmeniä kirjoja ja satoja kirjoituksia eri internet-sivustoilla. Myös internet-foorumeilla tämä on suosittu puheenaihe.

Tieteellinen väittely, sen verran mitä sitä on, pyörii lähes vain ja ainoastaan ballistiikan ympärillä (tutkiva fysiikan haara) – siitä miten tornit sortuivat, millainen kone osui Pentagoniin, olivatko koneet kauko-ohjattuja, jne. – eikä itse syyllisiin keskitytä juuri ollenkaan, vaan tyydytään vain toteamaan epämääräisesti, että “Bushin hallinnon ja tiedustelupalveluiden [x-] elementit” olivat iskujen takana, tai että “sotilasteollinen kompleksi” (military industrial complex) taikka “eliitti ja globalistit” suorittivat iskut. Tämä kaikki ei tietenkään sano yhtään mitään, koska ketään ei keskitytä syyttämään ja epäilemään kunnolla, eli tämä ei johda mihinkään. Korkeintaan ehkä vaaditaan Bushia ja Cheneytä tai joitain tiedustelupalveluiden johtajia oikeuteen. Pääasiassa keskustelu menee kuitenkin kutakuinkin näin:

Se oli purkuräjäytys! Monet insinöörit ja arkkitehdit sanoo niin!! Ei osunut Pentagoniin väitetty matkustajakone!!! Bushin hallinnon ja tiedustelupalveluiden x-elementit oli kaiken takana!!!! Lol joku virallinen totuus!!!!!” ↔ “Eipäs ollut purkuräjäytys! Monet insinöörit ja arkkitehdit sanoo, että koneiden vauriot + tulipalot romahdutti tornit!! (Ei puhuta WTC-7 mysteeristä... se johtui ehkä tornien 1 ja 2 romusta ja tulipalosta...) Ja kylläpäs iski matkustajakone Pentagoniin!!! Se oli terroristit ja Al Qaida!!!! Lol jotku ‘foliosalaliittoteoriat’!!!!!” (esim. Tiede.fi -foorumin yli 800-sivuinen, ja kohta yli 1000-sivuinen, ‘9/11 keskustelu’ [2006-2009])

Eli ts. kellään ei ole oikeustieteellisiä materiaalitodisteita tai dokumentaarista todistusaineistoa, joten tämä ei johda mihinkään! Epäillyistä ei tietenkään puhuta juuri mitään.

Ja mitä selviääkään kun katsotaan niitä epäiltyjä? No kas kummaa, sieltähän löytyy jälleen erittäin paljon ***talaisia nimiä avainasemissa USA:n hallituksessa ja tiedustelupalveluissa! Heitä siis voisi pitää Israelin kaksoiskansalaisina joiden lojaaliuden voisi epäillä oleva etupäässä Israelin hyväksi.

Havaitaan myös, että israelilaiset agentit (ehkä Mossadin agentit) ajelivat pakettiautolla New Yorkissa 11.9.2001 pukeutuen arabeiksi ja joiden pakettiauto testasi positiiviseksi räjähteistä. Eräät israelilaiset agentit myös hyppivät ilosta ja tanssahtelivat sekä sytyttivät sytkäreitään iloiten juuri silloin kun WTC-tornit sortuivat (tämä saattaisi vihjata heidän olleen osallisia torneihin kohdistuneisiin terrori-iskuihin). Kun poliisit pysäyttivät heidät, he sanoivat olevansa israelilaisia ja olevansa USA:n puolella. Israelinjuutalainen Michael Chertoff, Homeland Securityn johtaja, päästi nämä ja muut israelilaiset sekä kymmenet muut israelilaiset vakoojat Pentagonissa vapaaksi Israeliin! Myöhemmin Israelissa eräässä talk-showssa nämä samat israelilaiset kommentoivat tapahtunutta kiistäen olevansa Mossadin agentteja ja sanoen, että “Me elämme valtiossa [Israelissa], joka kokee terrorismia usein... Meidän tarkoituksemme oli dokumentoida tuo tapahtuma [WTC-iskut].” Eli toisin sanoen: Israelilaiset tiesivät iskuista etukäteen! (osaten näin olla valmiina etukäteen oikeaan aikaan oikeassa paikassa dokumentoimassa tapahtuman). Tämän lisäksi israelilaiset saivat varoituksia olla menemättä 11.9.2001 töihin WTC-torneihin. Israelilaisen
Jerusalem post -lehden mukaan 4000 israelilaista olisi ollut kadoksissa WTC-torneista 11.9. jonka eräät epäilivät johtuneen siitä, että heitä olisi varoitettu iskuista etukäteen. Hieman myöhemmin New York Timesissa 22.9.2001 oli vahvistettu vain yhden israelilaisen kuolleen WTC-torneissa (huom. tässä puhutaan israelilaisista, ei juutalaista joita ilmeisesti 400-500 kuoli iskuissa). Lisäksi israelilaisilla oli vakoilurinki Pentagonissa ja israelilainen yhtiö valvoi koko USA:n puhelinliikennettä sekä israelilainen yhtiö oli vastuussa niiden lentokenttien turvallisuudesta, joilta terroristit nousivat lentokoneisiin. Fox Newsin haastattelema tiedustelupalveluiden asiantuntija totesi, että israelilaiset tiesivät varmasti etukäteen iskuista, todeten: “Miten he eivät muka olisi voineet tietää”. Fox Newsin toimittaja myös vihjasi, että Israelilaiset olisivat tienneet iskuista etukäteen ja olleet kertomatta niistä. Tämä toimittaja myös totesi, että tämän ehdottaminen lienee toimittajan uran loppu. Israelin entinen pääministeri Benjamin Netanyahu totesi 12.9.2001, että WTC-iskut ovat “erittäin hyväksi Israelille”, korjaten itseään samantien “tai no, ei erittäin hyväksi, mutta ne luovat välitöntä sympatiaa” (Israelille). Totesipa jopa Italian entinen presidentti Francesco Cossiga italialaislehti Corriere della Seralle (30.11.2007), että CIA ja Mossad olivat iskujen takana. Kiinnostavasti myös kuuluisan NORAD -dokumenttipaperin ‘Rebuilding America’s Defences’ – johon 9-11 salaliittoteoreetikot usein viittavat – tärkeänä osana oli todellisuudessa Israelin valtion v. 1996 laatima strateginen suunnitelma Lähi-idän tulevaksi politiikaksi nimeltä A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm’, jonka Richard Perle oli tehnyt Benjamin Netanyahulle. Tämä suunnitelma oli Israelin tulevaisuuden strategia Lähi-idässä tuleville vuosille. Tässä suunnitelmassa mm. puhuttiin Saddam Husseinin ottamisesta pois vallasta Irakissa USA:n sotilasmahdin avulla (tapahtui v. 2003!), iskuista Libanoniin (tapahtui v. 2006!) ja mahdollisesti myös sotilasiskuista Syyriaan ja Iraniin (etenkin Iraniin tätä on ennustettu jo usean vuoden ajan!). Tästä kaikesta voidaan päätellä, että Israelin Mossadin osuudesta iskuihin löytyy todisteita ja runsaasti viitteitä, toisin kuin USA:n tiedustelupalveluiden osuudesta. Lisäksi tämän perusteella voidaan päätellä, että motiivi iskuille olisi ollut Israelin valtion turvallisuuden ja vaikutusvallan vahvistaminen Lähi-idässä. (Duke, D. 2003, Jewish Supremacism, s. 255-263; Whatreallyhappened.com -sivusto, ‘Israel and 9/11 Index of What Really Happened’; 911missinglinks.com -sivusto 2008, 911 Missing Links)

Entä miten ‘9-11 tutkijat’ (“911 truthers”/“truth seekers” ja “911 truth movement”) suhtautuvat näihin tietoihin? Kuinka monta videota löytyy näistä edellä mainituista faktoista ja teorioista, keskittyen nimenomaan Israelin (ehkä ratkaisevaan) osuuteen? Tietääkseni tästä aiheesta löytyy vain tuo yksi mainitsemani video (
911 Missing Links), eikä asiaa käsitteleviä sivustoja ole paljoa. ‘911 tutkijat’ eivät aihetta käsittele juuri lainkaan, paitsi pakosta minimoiden Israelin roolia (ilman todisteita) ja painottaen USA:n keskeistä roolia (ilman todisteita).

Suomalainen 11syyskuu.org -sivustokin sivuaa aihetta tähän tyyliin. Tällä H
annu Yli-Karjanmaan pitämällä sivustolla sivutaan Israelin roolia, artikkelissa ‘Syyskuun 11. ja “terrorismin vastainen sota” kriittisen tutkimuksen havaintoja 911-iskuista’ (2002/2004). Tässä artikkelissa käydään vain muutamia esittämiäni faktoja läpi, joita olisi paljon enemmänkin tuohon artikkeliin voitu lisätä, jotta Israelin roolista olisi saatu vakuuttavampi argumentti. Yli-Karjanmaan artikkelissa tullaan johtopäätökseen, että: “Kaikesta edellä kerrotusta huolimatta mitään todisteita Israelin ja Mossadin osallistumisesta 911-iskujen toteuttamiseen ei ole olemassa.” Tähän ei voi kuin todeta, että nimenomaan USA:n ja CIA:n tai FBI:n osallistumisesta, ei ole todisteita olemassa. Ei ole mitään todisteita CIA:n tai FBI:n agenttien juhlimisesta tornien romahdettua tai muita edellä esitetyn kaltaisia todisteita. Israelin ja Mossadin osallistumisesta iskuihin on nimenomaan enemmän todisteita! ‘911 tutkijoiden’ koko argumentti USA:n osuudelle vaikuttaisi olevan vain se että tornit sortuivat tietyllä tavalla tai että USA:n hallitus ei reagoinut ennaltaehkäisevästi tiedustelupalveluiden raportteihin tulevista iskuista...

Tämän lisäksi täytyy painottaa, että tältä Yli-Karjanmaan 11syyskuu.org -sivustolta löytyy lukemattomasti linkkejä muihinkin salaliittoteorioihin (kuten “New World Order”-, “eliitti”-, “globalistit” -teorioihin [näistä kohta lisää] sekä muihin terroriteorioihin kuten operaatio Gladioon; tämä on yleistä monilla ‘911 sivustoilla’) ja salaliittoteoreetikkojen sivustoille. Eli sivut eivät siis mitenkään keskity vain ja ainoastaan 911 teorioiden ballistiikkaan. Tämän valossa vaikuttaisi hyvin oleelliselta laittaa linkkejä myös Israelia käsitteleviin sivustoihin ja dokumenttivideoihin sekä Israelin ja juutalaisten vaikutusvaltaa USA:ssa käsitteleviin dokumenttivideoihin, sivustoihin ja akateemisiin kirjoihin (kuten esim. prof. Kevin MacDonaldin
The Culture of Critique [1998/2002] ja prof. James Petrasin The Power of Israel in the United States [2006] sekä prof. Stephen Waltin ja prof. John Mearsheimerin The Israel Lobby [2007]), jos siis kyseessä olisi todella “kriittisen tutkimuksen havaintoja 911-iskuista” käsittelevä sivusto, joka auttaisi ihmisiä ymmärtämään 911 iskuja eri salaliittoteorioiden avulla. Faktat Israelin ja sionistijuutalaisten vaikutusvallasta USA:n mediassa ja poliitikassa ovat ehdottomasti kaikkein tärkeimpiä WTC-iskujen ja USA:n Lähi-idän politiikan ymmärtämiseksi. Toistan: Kaikkein tärkeimpiä! Eivät mitkään huuhaateoriat “illuminateista” tai epämääräiset hyssyttelyteoriat “globalisteista” ja “eliitistä” (näihin liittyen ks. kohdat 3. ja 2. tässä kirjoituksessa). Olen koittanut ainakin kymmenen kertaa saada Yli-Karjanmaata lisäämään linkkejä myös asiallisiin Israelin roolia käsitteleviin sivustoihin ja dokumenttivideoihin (kuten edellä mainitsemani 911 Missing Links) sekä asiallisiin sivustoihin ja dokumenttivideoihin Israelin ja juutalaisten vaikutusvallasta (esim. Israel Lobby [2006], jossa haastatellaan professoreja, juutalaisia ja jopa sionisti Richard Perleä); sekä edellä mainitsemiini professorien tieteellisiin kirjoihin Israel Lobbysta ja juutalaisten vaikutusvallasta USA:ssa – turhaan.

Jos ei israelilaisiin viittaavia todisteita huomioida, ei ole yhtään mitään todisteita syyllisistä: Ei ole edes perusteltuja epäiltyjä! (muuta kuin että USA ei reagoinut ennaltaehkäisevästi iskuihin) Lisäksi, salaliittoteoriat “911 inside jobista” ovat mahdollisia vain jos salaliittoilijoilla olisi tiukka mediakontrolli: Tämä mediakontrolli Yhdysvalloissa löytyy vain ja ainoastaan juutalaisilta, kuten olen sen monta kertaa tuonut kirjoituksissani esiin (
Juutalainen mediakontrolli).

Silloin tällöin foorumeilla näkee Israelin osuudesta hieman puhetta, mutta valitettavasti hyvin niukasti, omien kokemusteni mukaan. Saattaa olla myös että näitä kirjoituksia sensuroidaan foorumeilla useammin kuin muita 911-kirjoituksia (esim. kenraalini Konev aloittama kirjoitus 911 Missing Links -dokumenttivideosta isohunt.org -sivuston foorumilla ‘The Newest 9/11 Documentary 'Missing Links'’ lukittiin samantien “rasistisena” ja kirjoituksestani poistettiin antamani linkit; isohunt-foorumilla on yli 500,000 jäsentä).

2. Alex Jonesien “globalistit”- ja “eliitti”-teoriat

(Lukuiset termit tässä 2. ja 3. osuudessa on lainausmerkeissä, koska kyseessä olevilla salaliittoteoreetikoilla on omat merkityksensä näille sanoille ja epäilen että anti-salaliittoteoreetikoilla olisi eri merkitykset kyseisistä sanoista.)

Yhdysvalloissa suosittuna ilmiönä on ns. “vaihtoehtoinen media” (“alternative media”), jossa raportoidaan päivän uutisjuttuja (radio-ohjelmissa ja omatekoisissa kaapeli-tv lähetyksissä) antamalla niihin samalla yleensä raportoijan oma salaliittomainen näkemys. Usein näissä “vaihtoehtoisissa medioissa” (nämä mediat yleensä toistavat valtamedian juttuja valittamalla usein tiettyjen asioiden sensuurista, usein sensuroimalla itse muita asioita) on vallitsevana näkemys “eliitin” tai “globalistien” salaliitosta joka hallitsee Yhdysvaltoja ja maailmaa sekä mediaa ja pankkitoimintaa. Suosituin näistä medioista on Alexander Emerick Jonesin hollywoodmainen populisoiva rahastusohjelma, “The Alex Jones -show”, johon keskityn enimmäkseen koska se lienee näistä medioista suosituin. Näissä “vaihtoehtoismedioissa” usein uutisten raportoimisen laatu ja luotettavuus kärsii pahasti, raportoijien salaliittomaisista näkemyksistä ja syytöksistä.

Alexander Jones, ja hänen kaltaisensa, puhuvat ohjelmissaan loputtomasti “eliitistä” ja “globalisteista”, jotka tapaavat Bilderberg Groupissa, Trilateral Commisionissa ja Council on Foreign Relationsissa ja suunnittelevat etukäteen maailman tulevan politiikan. Teennäisten tunnepitoisten esitystensä ja teeskenneltyjen raivonpurkaustensa ohessa Jonesit painottavat “eliitin” ja “globalistien” jäsenten saksalaisia nimiä ja varsinkin entisiä natseja tai SS-upseereita. Näissä ohjelmissa “globalistien” ja “eliitin” jäseniä ovat kaikki rahamiehet jotka
eivät ole yleistiedon mukaan juutalaisia (esim. Rockefellerit), ja jos joukosta sattuu löytymään jokin entinen ‘natsirahamies’, huudetaan sitä katoilta ihmisille. “Eliitti” ja “globalistit” tarkoittavat siis kaikkia muita paitsi juutalaisia. Ja jos on pakko mainita juutalaisia nimiä, on samantien teeskenneltävä, että “eihän sillä mitään väliä ole jos mukana on juutalaisia” (kun taas ‘natsinimillä’ tietysti on erittäin paljon väliä). “Globalistit” ja “eliitti” ovat rikkaita pahoja valkoisia eurooppalaisia ‘natseja’, jotka haluavat vain lisää rahaa ja valtaa (natsin määritys näille salaliittoteoreetikoille on usein hyvin vapaamuotoinen).

Fakta on tietysti, että “globalistien” ja “eliitin” joukossa on paljon myös rikkaita valkoisia eurooppalaisia. Fakta kuitenkin on myös, että siellä on myös erittäin paljon juutalaisia nimiä joukossa ja nimenomaan ne vaikutusvaltaisimmat nimet sattuvat olemaan juutalaisia (varsinkin lähes kaikki mediamogulit). Lisäksi erittäin tärkeää on huomioida, että USA:n Federal Reserve pankki, josta nämä salaliittoteoreetikot puhuvat loputtomiin, oli juutalaispankkiirien (Schiffien, Warburgien) perustama ja sen johdossa on pääasiassa ollut ainoastaan juutalaisia nimiä. Ja jälleen, jotta nämä ‘eliitti-, globalistiteoriat’ voisivat toimia, tarvitsisivat nekin aivan välttämättä tuekseen mediakontrollin tärkeänä osana teoriaa, koska muuten media paljastaisi “eliitin” ja “globalistien” pahat suunnitelmat (edellä jo osoitettiin juutalaisten omaavan mediakontrollin). Elleivät valkoiset ‘eurooppalaisnatsit’ jotka ovat “eliitin” ja “globalistien” jäseniä hallitse mediaa, hallitsee media heitä. Lisäksi nämä “eliitin” ja “globalistien” jäsenet tuppaavat kaikki seuraamaan juutalaisjohtajien määräämää juutalaismyönteistä ja monikulttuurista politiikkaa sekä Lähi-idän Israelia enemmän tai vähemmän tukevaa ulkopolitiikkaa.

Näiden salaliittoteoreetikkojen harrastuksiin kuuluu – ‘natsien’ metsästyksen lisäksi – huhujen, huuhaan ja humpuukin laajamittainen toitottaminen, hatusta tempaistujen ennusteiden levittäminen sekä mitä erilaisempien
humpuukkituotteiden myyminen pelonlietsontataktiikoilla. En nyt ala kaikkia lukuisia esimerkkejä näistä listaamaan, mutta ohimennen mainittakoon muutama tapaus. Esimekiksi: 1990-luvulla Alex Jones lietsoi jatkuvasti pelkoa siitä, että hänen “lähteiden mukaan Venäjä aikoo nukettaa USA:n”. Ennen vuotta 2000 Jones lietsoi pelkoa siitä kuinka “New World Order” laittaa poliisivaltion pystyyn v. 2000 ja julistaa sotatilalain. WTC-iskujen jälkeen 11.9.2001 Jones on toistuvasti lietsonut pelkoa siitä, että vastaavat terrori-iskut tulevat toistumaan uudestaan, jotta saadaan lisää tekosyitä ‘terrorismin vastaiseen sotaan’ (tämä sen lisäksi että hän on rahastanut “911-inside job”-teorioillaan jo ainakin kymmenen amatöörivideonsa ja muutaman kirjansa verran). Lisäksi WTC-iskujen jälkeen Jones on tauotta lietsonut pelkoa siitä, että “NWO” tulee asettamaan USA:aan poliisivaltion, julistamaan sotatilalain ja että toisinajattelijat tullaan sulkemaan FEMA:n keskitysleireille. Vuonna 2005, ‘dokumenttivideossaan’ (amatöörivideo) Martial Law 911 Jones paljasti, että “eliitti” ja “globalistit” kaavailivat seuraavaksi USA:n presidentiksi vuodeksi 2008 Arnold Schwarzeneggeriä, jonka isän Jones paljasti olevan entinen SS-upseeri ja Arnoldin olevan natsien ihailija (sekä entinen homopornotähti Jonesin mukaan, jolla häntä ilmeisesti “pidettiin kontrollissa”). Lisäksi Arnoldin esitettiin olevan yhteyksissä sionistijuutalaisiin Rothschild pankkiireihin, joiden sionistijuutalaisuus ei tietenkään ollut Jonesin mielestä tärkää (toisin kuin Arnoldin isän natsius ja Arnoldin homopornoharrastus). Irakin sodan jälkeen Jones on jatkuvasti (monien muiden kanssa) ennustanut USA:n valtaavan Iranin. Vuoden 2006 elokuussa Jones ennusti (“my second prediction”), että USA tulee valtaamaan Iranin 22.8.2006, josta sitten alkaisi 3. maailmansota. Ja kaiken tämän pelonlietsonnan ohessa Jonesien ja muiden kauppaamat suihkujen vesifiltterit, saippuat, luonnon yrtit (esim. nuhaan tai ulostamisen auttamiseen), videot, kirjat, säilöntämuonat ja muut ‘välttämättömyystarpeet’ armageddonin varalle ovat käyneet hyvin kaupaksi.

Jonesilla on myös ollut vieraina lukuisia salaliittoteoreetikoita laidasta laitaan, jotka ovat levitelleet mitä todistamattomimpia ja hulluimpia teorioitaan, ilman Jonesin kummempaa kritiikkiä. Näiden vieraiden joukkoon mahtuvat mm. Jordan Maxwell (“kristinusko on astrologiaa, oli 15 Jeesusta ennen Jeesusta, Englannin kuningatar hallitsee maailmaa...); Anthony J. Hilder (“Illuminazi-eliitti on ‘satanistinatsien’ salaseura joka hallitsee maailmaa ja haluaa New World Orderin...”); David Icke (“
juutalaiset avaruusliskohumanoidit hallitsevat maailmaa ja ovat New World Orderin takana...”); ja vieraina on ollut myös lukuisia 911-salaliittoteoreetikoita, anarkisteja sekä muita radikaaleja ja jopa ufouskovaisia. Jopa akateemikoita ja professoreja on ollut runsain määrin Jonesin vieraina. Hänen vierainaan on siis ollut asiantuntijoita laidasta laitaan lukuisista eri aiheista, paitsi... Hänellä ei ole koskaan ollut, ja tuskin pitkään aikaan tulee olemaankaan, asiallisia juutalaiskriittisiä akateemikoita tai muita asiantuntijoita jotka paljastaisivat juutalaisten erittäin suuren vaikutusvallan USA:n mediassa ja politiikassa (esim. prof. Kevin MacDonald, James Petras, Mearsheimer, Walt, ym.) ja länsimaissa. Jos Jones nyt yhtäkkiä ottaisi heitä vieraikseen, asettaisi se Jonesin hieman noloon asemaan kun vieraana olisikin professori joka paljastaisi hollywood- Alex Jonesin “elliittien” ja “globalistien” olevankin todellisuudessa pääasiassa juutalaisia jotka ajavat juutalaisten etuja.

Tähän väliin katsotaan mitä ADL:n edustajalla Gail Gansilla oli sanottavaa näistä “antisemiittisistä teorioista” koskien Bilderberg-ryhmää, “globalisteja” ja “eliittiä”. Tässä seuraavassa lainauksessa ADL:n edustaja kommentoi Bilderberg-ryhmästä kirjoittavia salaliittoteoreetikoita, joilla on lehti nimeltä The Spotlight, jossa he käsittelevät mm. Bilderberg-ryhmää ja sen jäseniä sekä muita salaliittoteorioita (myös Alex Jones vilahtaa tässä dokumenttivideossa, josta tämä lainaus on suoraan):

The Spotlight is the leading antisemitic propaganda organ in the United States. Its’ editorial policy is very antisemitic and racist. And of course with The Spotlight all of the conspiracy theories usually circle back in upon themselves to the Jews. [...] I think that if you read their materials, you’ll find that although they don’t say that the Bilderberg conspiracy is a Jewish conspiracy, they like to throw in enough Jewish names so it becomes clear to the average reader or respondent that that’s at the bottom of what they believe. […] Frequently they refer to the Jews as “international financiers” or they talk about “that strange group behind the media”, or they talk about “bankers” or they talk about people who are “culture manipulators”, “the middle men”. You know, the middle men in New York, the New Yorkers who are causing the prices to rise so that they can put it into their pockets but not in yours. […] Jim Tucker for example has to know that the Spotlight supprts the notion of Holocaust denial.” (The Secret Rulers of The World: The Bilderberg – 4 of 5)

Olen lähes samaa mieltä. Ja asian ydin on se, että Jones ja muut salaliittoteoreetikot saavat joka tapauksessa sen kauhean antisemiitin ja rasistin leiman joten asioista voitaisiin senkin takia samantien puhua niiden oikeilla nimillä.

Ja antisemiittisyytösten kaikuessa salaliittoteoreetikot kuten Alex Jonesit (ja Jim Tuckerit ym.) kiistävät peloissaan kaiken: “Ei ei! En puhu juutalaisista!! Tarkoitan kaikkia muita paitsi juutalaisia!!! En ole ‘antisemiitti’!!!!”. Kuinkas kummassa kukaan ei ole syyttämässä salaliittoteoreetikkoja ‘eurooppalaisvastaisuudesta’ tai ‘ei-juutalaisvastaisuudesta’, ja mitenkäs ihmeessä salaliittoteoreetikot eivät peloissaan joudu sitten kiistämään olevansa eurooppalaisvastaisia, jos siis ‘natsi-eliitillä’ olisi suurin vaikutusvalta mediaan ja politiikkaan... (Psst, koska näin ei ole, koska juutalaiset hallitsevat...)

Alex Jones on oikein julkisesti kiistänyt raivoissaan mahdollisuuden siitä, että Israel oli WTC-iskujen takana. “Folks I’ve done the research! Israel could not have carried out these attacks!” Tähän Jonesin Israelin poissulkevaan julistukseen hänellä ei ole ollut esittää todisteita. Myöhemmin Jones on kuitenkin sanonut olevansa samaa mieltä siitä että “poliittinen sionismi hallitsee täysin USA:n presidenttejä”. (Vieras: “The political Zionists absolutely, totally, control the presidency in Washington.” Jones: “We do now but you know... because it doesn’t even do any good...”; ‘Alex admits they avoid talking about Zionism’)

Tärkeää on huomauttaa, että monet 911 aiheiset sivustot viittaavat sivuillaan näitä teorioita kannattaviin sivustoihin (kuten myös edellä mainittu 11syyskuu.org), antamatta linkkejä myös juutalaisia käsitteleviin teorioihin. Lisäksi poikkeuksetta nämä sivustot ja teoreetikot jättävät selittämättä tämän juutalaisten vaikutusvallan. Nämä teoreetikot ja sivustot eivät edes halua mainita juutalaisjärjestö ADL:n olennaista mielipidettä tähän liittyen. Eli tällä toiminnallaan kaikki nämä sivustot vain johtavat ihmisiä harhaan poimimalla vain joitain faktoja, antamatta kaikkia faktoja. Tällöin ihmisille tulee täysin valheellinen kuva maailmasta.

Surkuhupaista on, että tämä sama Alex Jones on myös itsensä nimittämä “911 Truth Movementin” perustaja, “the father of the 911 truth movement”. Voi olla, että tällaisten pellejen kanssa jää ‘911 truthit’ pahasti hakuseen, varsinkin kun “father of the 911 truth movement” sulkee pois ainoat epäillyt joihin viitteitä löytyy.

3. Illuminati ja “uusi [natsi-]maailmanjärjestys” -teoriat

Edellisistä teorioista vielä pidemmälle menevät teoriat (usein samojen salaliittoteoreetikkojen esittämät) koskevat “Illuminatia” ja “uutta maailmanjärjestystä”. Näissä teorioissa syyllisiä useimmiten ovat valkoiset eurooppalaiset natsit, jotka yrittävät pystyttää “neljättä valtakuntaansa” tai pystyttää uudelleen kolmatta valtakuntaansa (“tuomalla kolmannen valtakunnan takaisin esiin”). Usein myös eräät salaliittoteoreetikot esittävät, hieman epäsuorasti, että näillä natseilla on ‘natsiverilinjat’ (oma termini) jotka menevät kauas historiaan. Tämä kolmas/neljäs valtakunta sitten tarkoittaa monien salaliittoteoreetikkojen mukaan “uutta maailmanjärjestystä”. Tässä “uudessa maailmajärjestyksessä” tulisi myös olemaan orjien asemassa oleva mikrosiruilla hallittava väestö. Usein nämä salaliittoteoreetikot myös puhuvat näiden “uuden maailmanjärjestyksen” natsien myös haluavan rodunjalostaa ihmisiä ja vähentävän maailman väestömäärää (joko biologisilla aseilla tai jotenkin muuten pelottavasti).

Näiden salaliittoteoreetikkojen mukaan germaaninen salaseura nimeltä Illuminati perustettiin v. 1776 tuhoamaan vallitseva maailmanjärjestys ja valtiot sekä uskonnot ja sitten valtaamaan koko maailma. Tämä salaseura tosiasiassa perustettiin juuri tuolloin juuri tuota tarkoitusta varten, mutta oleellista on painottaa että
se perustettiin juutalaisten ja ei-juutalaisten kabbalistien toimesta, mutta se lopetettiin viranomaisten toimesta jo 1785. Salaliittoteoreetikkojen mukaan nykyään tämä sama Illuminati hallitsee salaa maailmaa. Kuten jo mainittiin, “Illuminatin” jäsenet ovat salaliittoteoreetikkojen mukaan useimmiten ‘natseja’ (jotka sattumalta sattuvat olemaan juutalaisten pahimpia vihollisia, joita juutalaiset vihaavat yli kaiken [ohimennen mainittakoon että erään suositon salaliittoneropatin mukaan “Illuminatin” jäsenet ovatkin avaruusliskoja]).

Teoriat rodunjalostamisesta ja ns. “Illuminazista” joka haluaa ottaa maailman haltuunsa menevät jo niin naurettaviksi, että en jaksa niitä sen kummemmin käsitellä. Lyhyesti kuitenkin mainittakoon, että näiden vuosikymmenten jälkeen (2. maailmansodan jälkeen) joiden aikana
juutalaiseliitti ja sen tukena olevat kommunismi-, sosialismi- ja liberalismi-ideologiat ovat olleet vallassa, on ilmiselvää että nimenomaan monikultturismi ja valkoisten eurooppalaisten tekeminen vähemmistöiksi ja heidän kulttuurinsa hävittäminen monikultturismilla on ollut ilmiselvä tulevaisuuden tavoite, joka tapahtuu koko ajan ympärillämme. Ajatuskin siitä, että yhtäkkiä nämä “illuminazit” tekisivät vallankaappauksen ja heivaisivat mustat afrikkalaiset takaisin Afrikkaan ja aasialaiset Aasiaan ja alkaisivat yhdessä yössä sitten rodunjalostaa valkoisia eurooppalaisia ovat niin naurettavia ja todellisuuden vastaisia, että niistä tarvitsisi olla melkoinen todisteiden vuori (siis oikeita ja suoria todisteita) tukena ennen kuin niitä voisi edes vakavissaan ottaa.

Surkuhupaisimpiin mittoihin nämä “uuden maailmajärjestyksen” “illuminazi”-teoriat pääsevät ‘dokumentissa’ (amatöörivideossa) nimeltä
Illuminazi (2002), jota minun on vaikea katsoa nauramatta viiteen minuuttiin. Tässä vähän esimakua tästä mahtavan järkyttävästä idiotiasta:
“George Bush is picking up where Adolph Hitler left off... If you liked what Hitler did, you’re going to llooove what Junior Bush is doing... Evilarchy, the American Illuminati, the powers that be... Illuminati, Illuminazi... We have a geschschtapo... Homeland Security, Deutschland Security... We are witnessing the Nazi-ization of this Nation...” (
Illuminazi 9/11-- Part 1 of 13)

‘Todisteina’ tässä superjärkyttävässä ja jännittävässä Illuminazi-‘teoriassa’ (jossa edes teorian alkeet eivät ole kohdallaan) näyttäisi olevan operaatio Paperclip (natsien tiedemiehiä tuotiin tuhotusta Saksasta USA:aan sodan jälkeen), ja natsien mustavalkoinen videokuvamateriaali Hitlerin puheista sekä länsiliittoutuneiden sodan jälkeinen propaganda ruumiskasoista. Tässä siis ‘todisteet’ siitä, etä natsit ovat maailmaa hallitsevan ‘Illuminati-eliitin’ johdossa. Tässä teoriassa ei siis ole ainuttakaan oikeaa todistetta. Jopa ns. epäsuorat ‘todisteet’ eivät todista ajattelevan ihmisen aivoissa muuta kuin, että kuva/paperi voi tosiaan kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Toisin sanoen: Koko ‘teoria’ (joka oli alun alkujaankin pelkkää tunnepohjaista järjetöntä pelonlietsontaa epämääräisillä kauhukuvilla) on täyttä hevonp*skaa, jossa ei mikään pidä paikkaansa. Teoria kaatuu kuin heppoinen korttipyramidi pienestä tuulen puhalluksesta (tai jo ennen tätä korttien [eli todisteiden] puutteesta). Valitettavasti tällaista puppua uskovia ihmisiä on tosiaan oikeasti olemassa – jotka reagoivat vihaisesti kun joku havainnollistaa heille selvästi tämän “I want to believe”-idiotian.

4. Jesuiitat ovatkin kaiken takana!

Nämä teoriat eivät ole läheskään suosituimpia, ilmeisesti koska ne vaikuttavat liian typeriltä tai epäuskottavilta alunperinkin. Näitä teorioita edustaa kattavimmin kirjoittaja Eric Jon Phelpsin [huuhaa-]kirja Vatican Assassins (2004), joka on täpötäynnä virheitä, vääristelyjä, pois asiayhteyksistä ottamisia sekä loputonta jossittelua ja vihjailua ilman todisteita. Surkuhupaisimmat Phelpsin kirjan kappaleet ovat Erittäin Juutalaisesta Bolshevikkien Vallankumouksesta ja toisesta maailmansodasta, joiden takana Phelps väittää (ilman todisteita) jesuiittojen olleen! Kirjaa kokonaan lukematta sanoisin, että Phelpsin toisen maailmansodan kappale lienee hänen pohjanoteerauksensa. Tässä kappaleessa Phelps ehdottelee ja vihjailee, tiedon puutteellaan, että koska Saksan armeija ja Hitler ei toiminut toisessa maailmansodassa Phelpsin ehdottomalla tavalla, tarkoittaa se että Hitler teki salaa yhteistyötä jesuiittojen kanssa hävitäkseen tahallaan toisen maailmansodan (Phelpsillä ei ole todisteita tietenkään, ja tämä idiotia perustuu siihen että Phelps olettaa Saksan armeijan tienneen tuona aikana ihmeellisesti kaiken sen mitä historioitsijat tietävät nykyään). Jokainen joka toisesta maailmansodasta on lukenut syvällisemmin ei voi lukea tätä puppua nauramatta. Phelpsin loputtomia virheitä ja idiotiaa oli jonkin verran käsitelty Michael Collins Piperin ja Eric Jon Phelpsin ‘väittelyssä’ (‘Eric Jon Phelps and Michael Collins Piper - Jesuits or Zionists Debate Part 1’; ks. myös aiheesta syvällisemmin, Peter Schaenk, ShankTalk World Wide, 23.5.2006 [n. 74 min kohdalla Schaenk käsittelee aiheen]).

Fakta tietysti on, että Vatikaanilla ja paaveilla sekä jesuiitoilla
on ollut paljon vaikutusvaltaa historiassa. Fakta tietysti on myös, että enää näin ei ole ollut vuosisatoihin. Jesuitta-teoria menee kutakuinkin näin: Sanat eivät tosiasiassa tarkoita sitä mitä ne sanovat, kaikki ovat salaa jesuiittoja sekä jesuiittojen ja valtaeliitin politiikka ja teot eivät myöskään tosiasiassa tarkoita sitä mitä ne oikeasti tarkoittavat (varsinkaan Erittäin Juutalaisen Bolshevikkien Vallankumouksen kohdalla, jonka takana Phelpsin mukaan olivat jesuiitat) sekä lisäksi kaikki jesuiittateoriaa kritisoivat ovat ‘jesuiitta-agentteja’. Teoria kaatuu alkumetreille eikä siihen löydy oikeita todisteita lainkaan (esim. jesuiittojen vaikutusvallasta mediassa, politiikassa ja rahoituksessa). Vaikutusvallan lisäksi jesuiitoilta myös puuttuu motiivi uuteen maailmanjärjestykseen tai maailman herruuteen (mitään jesuiittojen kirjoituksia tähän liittyen ei ole olemassa).

5. Entäs ne pahalta kuulostavat juutalaisteoriat?

Kaiken edellä mainitun idiotian jälkeen havaitaan monia kiinnostavia asioita näistä viimeiseksi käsitellyistä ‘juutalaisteorioista’. Ensiksi, nämä teoriat ovat kaikkein epäsuosituimpia. Toiseksi, nämä teoriat kaikkien edellä mainittujen joukosta kuulostavat monille maallikoille kaikkein vastenmielisimmiltä ja epäuskottavimmilta: Eräät jopa ennemmin uskoisivat avaruusliskohumanoideihin (ilman kunnon todisteita) kuin juutalaisteorioihin. Kolmanneksi, ainoastaan näihin teorioihin löytyy jotenkuten oikeita todisteita tueksi. Neljänneksi, näiden teorioiden mustamaalaamisessa on kaikkein eniten [juutalais-]järjestöjä mukana ja näitä teorioita pyritään kaikkein eniten sensuroimaan, jopa rahallisilla uhkailuilla ja kiristyksillä (internetissä sensuroimalla sivustoja ja videoita). Viidenneksi, lähestulkoon kaikkia edellä mainittuja salaliittoteoreetikoita yhdistää yksi tekijä: Kuullessaan sanan juutalainen (esim. jonkun huomauttaessa tietyn salaliittoteoreetikon puhuvan juutalaisnimistä) menevät he lähestulkoon kaikki paniikkiin tai rupeavat vihaisesti ja ahdistuneina kiivaasti huutamaan, että “Eihän sillä mitään väliä ole! En tarkoita juutalaisia! Ei ole juutalainen salaliitto!”. Saipa Alex Jones kerran jopa raivokohtauksen kuullessaan erään kuuntelijan mainitsevan juutalaisen Benjamin Freedmanin v. 1961 puheen (‘Alex Jones vs ProThink’). Lähes kaikki suositut salaliittoteoreetikot välttävät sanaa juutalainen kuin rutto. (Kuten havaitaan esim. The Secret Rulers of The World: The Bilderberg - 4 of 5; David Icke - The Lizards & the Jews Part 3/6.)

Kuten olen usein tuonut jo esiin, ja tuon vielä kerran, ainoastaan juutalaisten suunnattomasta vaikutusvallasta löytyy todisteita länsimaiden mediassa, politiikassa ja pankkitoiminnassa. Lisäksi ainoastaan juutalaisuus-uskonnosta löytyy selviä todisteita tavoitteista maailman herruuteen ja epäsuorasti todisteita uuteen maailmanjärjestykseen, jossa muilla kansoilla tulisi olemaan orjuutetun karjan asema. Myös vallankumoukselliseen henkeen, vallitsevan maailmajärjestyksen kumoamiseksi, löytyy todisteita ainoastaan juutalaisuudesta, heidän sanoistaan ja teoistaan, jopa historiallista näyttöä löytyy (erityisesti bolshevikkien vallankumouksesta 1917). Ainoastaan juutalaisilta löytyy vaikutusvalta ja motiivi vallankumouksiin ja maailman herruuteen. (Joitain todisteita ja todisteluja tästä:
Erittäin Juutalainen Bolshevikkien Vallankumous; Juutalainen Mediakontrolli; Juutalaisuuden Opetuksia – Osa1; Avaruusliskojen Vai Juutalaisten Salaliitto? Juutalaisten vaikutusvaltaan liittyen myös: Tri MacDonald Median Juutalaiskontrollista - Osa 1, 2 ja 3; Juutalaisten Vaikutusvalta USA:ssa; MacDonald 1998/2002, The Culture of Critique; Goldberg 1996, Jewish Power: Inside The American Jewish Establishment; Ginsberg 1993, The Fatal Embrace: Jews and the State; Petras 2006, The Power of Israel In the United States; Mearsheimer & Walt 2007, The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy.)

Ei epämääräisiltä “globalisteilta” tai “eliitiltä”. Ei epämääräisiltä “rahamiehiltä” tai “kansainvälisiltä rahoittajilta”. Ei kaukaa haetulta “Illuminatilta” tai hullulta kuulostavalta “uudelta [natsi-]maailmanjärjestykseltä”. Ei avaruusliskohumanoideilta, eikä jesuiitoilta. Vaan juutalaisilta. Vain ja ainoastaan juutalaisilta! It’s the Jews stupid!

Jos salaliittoteorioiden joukosta jokin pitäisi valita, valitsisin ehdottomasti juutalaisteorian juutalaisten juonista ja salaliitoista (hehheh?). Ai miksikö?

No ennemmin minä katson olemassa olevia oikeita todisteita ja mietin mikä on mahdollista ja uskottavinta. Sitten lasken 2 + 2 = 4 ja tulen järkevään johtopäätökseen asiasta ja sitten päätän tehdä jotain asialle: Ennemmin teen kaiken tämän kuin arvuuttelen idioottimaisesti ja hyödyttömästi jotain ‘avaruusliskohumanoideja’, koska juutalaisteoriat “tuntuvat pahalta”. Tämä siis kuulostaa ‘pahalta’, koska juutalaisjärjestöt ovat kontrolloimassaan mediassa tarkoituksellisesti suunnitelleet sen niin, jonka takia eräät neropatit ovat päätyneet käyttämään idioottimaisia koodisanoja joista juuri kukaan ei ota mitään selvää. Itseäni ei liikuta tippaakaan jos tämä “tuntuu pahalta” tai “epäsuvaitsevaiselta” tai “natsilta” tai “rasistiselta” tai “epäsuositulta” taikka “kauhealta”. Tämä on ainut teoria joka läpäisee alussa mainitsemani kriteerit A-F. Ja tässä ainakin on järkeä! Se on ainut millä minulle on väliä. Tämä on sitä mitä tapahtuu maailmassa ympärillämme.

6. Yhteenveto ja johtopäätökset

Kuten on jälleen huomattu, se yhteinen tekijä kaikille salaliittoteoreetikoille, josta jo alussa vihjasin, on jälleen poliittinen korrektius ja sen pelottavan juutalaissanan välttäminen ja sensurointi keinolla millä hyvänsä, jopa keksimällä omia koodisanoja hämäämään ihmisiä. Se että juuri juutalaisteorioita sensuroidaan (itsesensuuri) kaikkien muiden lukuisten teorioiden joukosta, johtuu nimenomaan juutalaisten suunnattomasta, ja kaikkialle tunkevasta, vaikutusvallasta valtamediassa. Tällä vaikutusvallallaan juutalaiset pystyvät päättämään mikä on korrektia ja mikä taas ei, mikä on suvaitsevaista ja mikä rasistista tai antisemiittistä, eli mikä on hyvää ja mikä on pahaa. Ja näitä arvoja seuraavat jopa internetissä melskaavat salaliittoteoreetikot.

Salaliittoteoreetikkojen itsesensuurikilpailun voittajaksi julistan ehdottomasti David Icken, koska tämän naurettavampaa koodisanoilla kikkailijaa (avaruusliskohumanoideilla) sensuurin sivuuttamiseksi en ole koskaan nähnyt ja tuskin koskaan tulenkaan näkemään (
Avaruusliskojen Vai Juutalaisten Salaliitto?). Salaliittoteorioista saa siis puhua juutalaisjärjestöjen puolesta mielin määrin, kunhan vain ei todisteiden kanssa nimeä juutalaisia juutalaisiksi. Tämä lienee juutalaisjärjestöjen (kuten Jewish Internet Defense Force) käsitys puhevapaudesta.

Toki monet salaliittoteoreetikot ja heidän seuraajansa saattaisivat puolustella, että “no kun se on niin naurettavaa yrittää puhua juutalaisista, kun menee kaikki uskottavuus”, tjsp. No varmaan se on myös sitä, mutta se on ehdottomasti myös monille kaikkein kiusallisinta, vastenmielisintä ja kivuliainta koittaa puhua juutalaisista. Ja oleellista on huomata, että tämä kaikki sekä uskottavuuden menetys tai naurunalaiseksi joutuminen, joka juutalaisista puhuttaessa helposti aiheutuu niistä kriittisesti puhuville, on selvästi suunniteltua ja pitkän ajan kuluessa rakennettua valtamediassa. Lehtijutuissa, tv-sarjoissa, elokuvissa tai dokumenttivideoissa usein näytetään hulluja tai tyhmiä lihavia valkoisia eurooppalaisia Hitlereitä huutamassa raivoissaan juutalaisten juonista ja vihaavansa juutalaisia; tästä kaikesta muodostuu se stereotyyppinen hullu antisemiitti, jota kaikki kavahtavat. Juuri tästä kaikesta johtuen (sekä juutalaisista esitetystä uhriroolista, “viattomat juutalaiset olivat aina syyttömiä kaikkeen
”) on juutalaisista puhuminen niin vaikeaa.

Toisaalta taas jos tähän itsesensuuriin lähdetään mukaan – uskottavuuden menetyksen pelossa, niinkuin lähestulkoon kaikki poliittisesti korrektit salaliittoteoreetikot tekevät – päädytään tässsä siihen tilanteeseen, että ei voida enää rehellisesti puhua koko totuutta ja välillä ei ollenkaan. Jos tähän lähdetään mukaan päädytään lopulta valehtelun tielle ja suojelemaan ‘syyllisiä’ tai ‘epäiltyjä’ (milloin mistäkin, riippuen aiheesta). Dilemma tässä on, että jos ei tunnisteta juutalaisia silloin kun se on ehdottoman tärkeää ja välttämätöntä, silloin johdetaan väistämättä ihmisiä harhaan ja valehdellaan heille; ja jos taas kerrotaan koko totuus saatetaan sillä karkottaa sanoman luota ihmisiä, koska koko totuus kerralla saattaa kirpaista liikaa. Itse olen lähtenyt jälkimmäiselle tielle: Parempi sanoa koko totuus ja kutsua asioita niiden oikeilla nimillä ja näin saada edes joillekin ihmisille faktat perille, kuin johtaa harhaan ja valehdellen.

**********

Päivitys: Sain juuri kuulla (5.12.2008) bloginpitäjä Lars Ostermanilta, että Alex Jones on vihdoin julkisesti myöntänyt Israelin juutalaisten suunnattoman vaikutusvallan USA:n ulkopolitiikassa (mediasta hän ei maininnut mitään) sekä Israelin Mossadin sormenjälkien olevan kaikkialla WTC-terrori-iskuissa 11.9.2001 (‘TiU Radio 24th Nov – Finally Alex Jones Finally (mp3)’). Hän painotti nimenomaan amerikkalaisena vastustavansa kaikkia ulkomaalaisia tahoja, jotka vaikuttavat USA:n ulkopolitiikkaan. Hän teki tämän julkisen lausumansa ilmeisesti 24.11.2008 (ehkä), ainakin tällöin tämä tuli julki. Kehotin Larsia myös kuuntelemaan Peter Schaenkin kommentaarin (‘Schaenk: The War of Perception, Wed. 11/26’) tähän Alex Jonesin paljastukseen liittyen.

No kappas kummaa. Jonesilla kesti siis
vain 14 vuotta sanoa tämä ääneen! Hyvä Jones, kiitos tästä. No, jos Jones alkaa tästä useammin puhumaan ja syvällisemmin sille suurelle yleisölleen niin hyvä hyvä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tärkeää olisi myös, että tästä lähtisi käyntiin ketjureaktio, jotta monet muutkin Jonesin kaltaiset “vaihtoehtoismedian” puhujat alkaisivat puhumaan näistä asioista kovaan ääneen. Epäilen tätä tosin paljolti, mutta saa nähdä. Joka tapauksessa ei Jonesille, ja muille hänen kaltaisilleen, silti pidä antaa anteeksi valehtelua, harhaanjohtamista, ajan haaskausta sekä sensuuria.Ei kommentteja:

Tietoja minusta

Oma valokuva
“Kukaan ei voi omistaa mitään arvokkaampaa asiaa kuin ylevän ihanteen, jota kohti hän lakkaamatta pyrkii ja jonka perusteella hän muodostaa ajattelunsa ja tunteensa ja yrittää parhaansa mukaan suunnata elämänsä. Jos pyrkijä siten ponnistelee – pikemminkin tullakseen enemmäksi kuin vain näyttääkseen enemmältä – hän ei voi epäonnistua, vaan lähestyy jatkuvasti päämääräänsä.” (H.P. Blavatsky)