Onko toisesta maailmansodasta esitetty puolueeton ja totuudenmukainen kuvaus? Tapahtuiko Holokausti juuri niin kuin meille on opetettu? Minkä verran juutalaisilla on ollut, ja on, vaikutusvaltaa länsimaiden mediassa ja politiikassa? Entä merkittävissä historian tapahtumissa? Minkä verran sionistijuutalaisilla on vaikutusvaltaa USA:n politiikassa? Mistä juutalaisuudessa on kyse? Mistä monikultturismissa pohjimmiltaan on kyse, ketkä sitä tukevat ja miksi? Miten nämä kaikki liittyvät toisiinsa?

Auschwitzin uima-allas:

Auschwitzin uima-allas:
Ottamani kuva Auschwitzin keskitysleirin (sodan aikaisesta) uima-altaasta elokuussa 2007, Auschwitz-matkallani; kuvaa painamalla aukeaa tuo matka...

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Eurooppalaisten oikeus


Eurooppalaisten sanoma: visio, missio, oikeutus ja velvollisuus – Mihin eurooppalaisilla on oikeus ja kuka onkaan kenelle velkaa ja mistä?

2.4.2009. Päivitetty viimeksi 5.4.2009.
Me olemme olemassa, ja meillä ja meidän lapsillamme on väliä! Me olemme olemassa ja meillä on oikeus olla olemassa tulevaisuudessakin!

Näinkin idioottimaisen päivänselvistä lausahduksista on tullut mullistavia ja jopa järkyttäviä paljastuksia nykyaikana. Tämä tosiaan varmistaa todeksi kuuluisan kirjailijan George Orwellin lainauksen kirjassaan
1984: “Universaalin petoksen aikana totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen toimi.

Yhtä lailla kuin kaikki muut etnisyydet/rodut/kansat ja kulttuurit ovat olemassa (etnisesti/rodullisesti/kansallisesti ja kulttuurillisesti), niin myös ovat eurooppalaiset vastaavasti olemassa käytännössä. Ja aivan kuten muillakin etnisyyksillä, myös eurooppalaisilla on omia intressejään, joista ei nykyään saisi enää puhua julkisesti (jonka syytä en tässä käsittele syvemmin), koska siitä on suunnitelmallisesti tehty valtamediassa tabu.

Tämän tabun rikkomisen lisäksi, eurooppalaiset myös tarvitsevat jonkin tunteellisen, vetoavan, puhuttelevan, ymmärrettävän ja motivoivan sanoman, koska heillä ei tätä ole (eikä edes sallita olevan) kun taas muilla kylläkin sallitaan olevan. Mielestäni tämän takia on aivan ehdottoman tärkeää tuoda tällaista sanomaa esiin. Koitan tässä mielipidekirjoituksessani perustella lyhyen kaavan mukaan eurooppalaisten intressit, vision, mission, ja oikeutuksen sekä velvollisuuden näihin. Kuten muillakin, myös eurooppalaisilla on oikeus!
Visio
Aivan ensiksi tietysti tämä täytyy saada perille:

Me olemme olemassa, ja meillä ja meidän lapsillamme on väliä! Me olemme olemassa ja meillä on oikeus olla olemassa tulevaisuudessakin!

Ja heti sen jälkeen visio:


Eurooppa eurooppalaisille, Suomi suomalaisille, Muut maanosat muille (=EeSsMmm). Näin sanon minä, ja tämän tulen perustelemaan ja havainnollistamaan tässä kirjoituksessani huolella.

Tämä on se visio ja motto, josta kaiken muun täytyy kummuta (EeSsMmm). Eri etnisyydet/rodut/kansat ovat vuosisatoja ja vuosituhansia eläneet omilla alueillaan maailmassa, ja näin sen tulee jatkossakin olla.

Eri etnisyydet viihtyvät luonnostaan kaltaistensa kanssa. Eri etnisyydet ovat vuosisatoja ja vuosituhansia eläneet näin erillään ja kehittyneet omanlaisikseen. Näin ovat eri etnisyydet luoneet oman ainutlaatuisen erilaisuutensa ja kulttuurinsa sekä luoneet mahtavia ja hämmästyttäviä saavutuksia omillaan (varsinkin eurooppalaiset). Eri etnisyydet ovat näin kehittyneet luonnollisesti vuosisatojen ajan ja hyvin ovat pärjänneet, ja näin sen tuleekin jatkua. Kaikilla etnisyyksillä/kansoilla/roduilla on oikeus säilyttää itsensä olemassa nykyisellään.

Me eurooppalaiset, meidän esi-isämme, me yksin, loimme tämän kokonaisuuden kasaan, eli meidän eurooppalaisen länsimaisen sivilisaatiomme. Me kokosimme palaset yhteen ja teimme tämän kaiken ollessamme vuosisatoja valkoisia eurooppalaisia meidän omalla kulttuurillamme.

Eurooppalaisten länsimainen sivilisaatio ja eurooppalaiset, jotka ovat tämän sivilisaation ajava voima, täytyy säilyttää ennallaan nykyisellään, sekoittamatta näitä muihin etnisyyksiin/rotuihin/kansoihin tai kulttuureihin. Eurooppalaisten sivilisaatio on todistetusti ollut paras, toimivin ja vapain sivilisaatio, jota maa päällään kantaa, joten se täytyy ehdottomasti säilyttää ennallaan nykyisellään, eikä sitä missään nimessä “kompromisoida”, hävittämällä se monikulttuurisuudella (tekemällä eurooppalaiset vähemmistöiksi kaikkialla maailmassa). Tästä seuraa vain pahaa eurooppalaisille, kuten myös kaikille muille etnisyyksille/roduille/kansoille.

Visiomme on turvata eurooppalaisten nykyinen olemassaolo, sivilisaatio ja tuleva eurooppalainen kehityksemme meidän eurooppalaisten keskuudessamme. Näin on vuosisatoja ja vuosituhansia ollut, ja näin sen tuleekin olla.

Eurooppa eurooppalaisille, Suomi suomalaisille, Muut maanosat muille! (EeSsMmm)
Missio
Meidän täytyy jatkaa meidän omaa ainutlaatuista nykyistä olemassaoloamme, elämäntapaamme, kulttuuriamme, arvojamme, eteenpäin seuraavalle sukupolvelle, joiden puolestaan tulee viedä sitä edelleen vuosisatoja eteenpäin. Tämän täytyy tapahtua niin, että eurooppalaiset elävät keskuudessaan omanlaistensa kanssa Euroopassa. Tämä on ainut varma keino turvata tämä pitkän ajan kuluessa. USA:ssa vallitsee eri tilanne, mutta myös siellä eurooppalaisilla – jotka rakensivat USA:n nykyisekseen, jota ennen Pohjois-Amerikassa ei ollut mitään todellista maata – on täysi oikeus elää, ainakin omilla alueillaan (jotka täytyy ajan kanssa määrittää siellä tavalla tai toisella).

Kaikki muut etnisyydet, paitsi valkoiset eurooppalaiset, ajattelevat ensisijaisesti vain omia etujaan (etenkin USA:ssa tämä näkyy selvästi, joka tulee olemaan tulevaisuus kaikkialla länsimaailmassa), ja haluavat itsensä ja omat kulttuurinsa (tapansa, lakinsa, arvonsa, norminsa, yms.) vallitseviksi alueillaan. Kaikki etnisyydet/rodut/kansat haluavat luonnostaan dominoivaan enemmistön asemaan, josta syntyy konflikteja muita vastaan, erityisesti tilanteessa jossa tietyn alueen entisestä vähemmistöstä tuleekin ‘yhtäkkiä’ uusi enemmistö.

Nykyisenä pahana ongelmanamme on, että me eurooppalaiset olemme kaikkein huonoiten järjestäytynyt kokonaisuus, jolla on kaikkein huonoin (melkein olematon) tietoisuus itsestämme joukkona ja kokonaisuutena. Meitä on nykyään itse asiassa hyvin vaikea, ellei jopa melkein mahdotonta, järjestää joukkona omien intressiemme puolesta. Eurooppalaisten yhteenkuuluvuuden tunne on käytännössä olematon (eri valtioiden kansallista tunnetta kyllä löytyy), ja tämä kaikki on valtamedian, koulukasvatuksen ja vallitsevien ideologioiden suunnitelmallista aikaansaannosta. Tämä täytyy muuttaa, sillä onhan sanottu: “Rotu [etnisyys] ilman vahvaa identiteettiään [kulttuuriaan] on tuomittu sukupuuttoon” (jotenkin näin).

Meidän täytyy säilyttää esi-isiltämme saamamme perintö ja jatkaa sitä eteenpäin. Se mikä on parasta meille, sitä meidän täytyy tukea. Me etusijalla ja meidän olemassaolomme, kulttuurimme ja sivilisaatiomme ensin, kaikki muu on toissijaista. Näin se pätee myös muillekin.

Lisäksi meidän täytyy myös jatkaa perintömme ja olemassaolomme kehittämistä parempaan päin. Näin me olemme jo tehneetkin, tietoisesti ja tiedostamattoman automaattisesti, vuosituhansien ajan. Olemme olleet (paljolti tiedostamattomasti) koko ajan ylöspäin vievällä polulla kohti kehitystä, tietoisuutemme laajentamista ja elämänkokemuksemme parantamista. Tämä on ollut rankka tie, jonka eteen olemme taistelleet kovin, joka on vienyt meidät melko upealla huipulle, jossa elämä on paljon helpompaa kuin ennen, mutta tämä ei suinkaan ole lähelläkään ylin huippu. Tärkeää on ymmärtää, että me eurooppalaiset olemme itse tämän kaiken kehityksen tehneet mieleiseksemme ja kuvaksemme, muokanneet sivilisaatiotamme ja kulttuuriamme omaksi kuvaksemme (aina 1960-lukuun asti), huolimatta joistain ulkoisista vaikutteista. Eli meidän eurooppalaisten, ja vain meidän, tulee tätä kehitystämme jatkaa keskenämme omasta tahdostamme ja omin ideoinemme, joita meidän enemmistömme tukevat, kohti koko ajan parempaa elämänkokemusta ja kehitystä.
Oikeutus
Meillä on tähän visioomme ja missioomme kaikki oikeutus, yhtä lailla kuten muillakin etnisyyksillä/roduilla/kansoilla on tähän oikeus, omilla alueillaan. Me olemme tämän kaiken ansainneet. Me emme ole mitään “velkaa muille kansoille” yhtään mistään, eikä meillä ole edes mitään todellista velvoitetta auttaa ‘vähempiosaisia’.

Koko ‘argumentti’ meidän velvollisuudestamme luovuttaa omamme pois perustuu siihen, että kollektiivisesti meidän
kaikkien eurooppalaisten väitetään historiassamme kohdelleen muita etnisyyksiä/rotuja/kansoja julmasti ja jopa orjuuttaneen mustat afrikkalaiset (valkoisten syyllisyys -argumentti). Tämän “epäoikeudenmukaisuutemme” ja “julmuutemme” takia me sitten väitetysti pärjäsimme parhaiten, ja jonka takia me saimme kaikkein eniten rikkauksia haltuumme, joista meillä nyt olisi “velvollisuus luopua”. Koska me, ja vain me, olimme “pahoja muille”?! Kaikki tämä on tietysti täysin naurettavaa eurooppalaisvastaista tunnepohjaista kaksinaismoraalia ja syrjintää, joka perustuu törkeään historian vääristeltyyn kuvaan, jolla on luotu keinotekoista syyllisyyttä eurooppalaisten suunnitelmalliseen manipulointiin.

Tosiasiat ovat, että ensinnäkin maailmassa vallitsevat erityisesti nämä kaksi lakia: Vahvin ottaa ja paras voittaa. Toisin sanoen, jos mustat tai aasialaiset olisivat olleet valkoisten eurooppalaisten asemassa, olisi kaikki mennyt samalla tavoin: Värilliset olisivat pakottaneet edistyneemmän sivilisaationsa meihin. Toiseksi, tosiasia siis myös on, että me toimimme kuten muutkin olisivat hyvin todennäköisesti toimineet meitä kohtaan, jos olisivat pystyneet: Rakennettuamme sivilisaatiomme sen mahtavilla teknologisilla saavutuksilla, uskomattomilla keksinnöillä, hämmästyttävillä tieteellisillä saavutuksilla (erityisesti lääketieteessä), me menimme eteenpäin kaikkialle minne pääsimme. Me tutkimme, teimme löytöretkemme, valloitimme epäröimättä ja otimme monien muiden kansojen maat hallintaamme, kysymyksiä kysymättä ja usein verisestikin. Tosin on huomautettava, että [“
kaikki”] valkoiset eurooppalaiset eivät itse asiassa menneet orjuuttamaan mustia afrikkalaisparkoja, vaan ne harvat muutamat eurooppalaiset orjakauppiaat ostivat mustilta afrikkalaisorjakauppiailta mustia afrikkalaisorjia, jotka olivat jo kauan ennen eurooppalaisten tuloa orjuuttaneet toinen toisiaan vuosisatojen ajan.

Mutta sen sijaan, että keskittyisimme harhaanjohtavasti joihinkin verisiin konflikteihin, joita tapahtui paikoin, kun (jotkin) eurooppalaiset ottivat muiden maita, tai kun (jotkin muutamat kymmenet) eurooppalaiset orjakauppiaat ostivat tosiaan mustilta orjakauppiailta mustia orjia, on asiallisempaa ja totuudenmukaisempaa keskittyä laajemmassa mittakaavassa tämän kaiken kauaskantoisimpiin seurauksiin: Nimittäin siihen tosiasiaan, että eurooppalaiset antoivat tieteelliset ja tekniset saavutuksensa sekä keksintönsä muille etnisyyksille/roduille/kansoille, mahdollistaen näiden nopean nousun sivistyksen tasolle viidakoista, savanneilta ja aavikoilta. Me [“
kaikki”] eurooppaiset siis (kollektiivisesti) annoimme saavutuksemme muille etnisyyksille/roduille/kansoille auttaen heitä, vauhdittaen heidän kehitystään suunnattomasti, ja täten siis parantaen heidänkin elämänkokemustaan ja jopa pidentäen heidän elinikäänsä. Ilman meitä, eläisivät afrikkalaiset vieläkin lähes kaikkialla Afrikassa viidakoissa, savanneilla ja aavikoilla suurella kuolleisuudellaan (usein joko villieläimet söivät heidän lapsiaan tai taudit, ja paikoin jopa jouduttiin kannibalismin uhreiksi). Sama pätee vähemmässä määrin aasialaisiin, jotka myös olisivat paljon nykykehityksestä jäljessä ilman meitä eurooppalaisia.

Lisäksi on huomautettava, että mitään muita etnisyyksiä/rotuja/kansoja ei saa syyttää tai edes kritisoida kollektiivisesti mistään historian tai edes nykyajan tapahtumista. Päinvastoin, tätä pidetään jopa pahana (“rasistisena”) syntinä. Esimerkiksi USA:ssa mustia afrikkalaisia tai meksikolaisia ei saa kritisoida kollektiivisesti näiden viime vuosikymmeninä tekemistään rikoksista Yhdysvalloissa (jotka kummatkin tekevät joukkona suhteessa monta kertaa enemmän rikoksia kuin valkoiset). Joten tämä tekee ilmiselväksi ideologisen eurooppalaisvastaisen törkeän kaksinaismoraalisuuden (josta esim. lyhyesti videolla
A Conversation About Race [2009]).

Tämän aiheen törkeän eurooppalaisvastaisen kaksinaismoraalin takia, ei periaatteessa koko kollektiivista syyllisyysargumenttia edes tarvitsisi ottaa vakavissaan (eikä sitä todellakaan pitäisi kenenkään ottaa vakavissaan!), mutta koska tämä syyllisyysargumentti tuntuu vetoavan suureen määrään eurooppalaisia, olen katsonut asialliseksi kumota sen täysin. Lisäksi eurooppalaisilla ei tunnu olevan (eikä heillä edes sallita olevan) mitään omaa moraalista oikeutusta mihinkään, eikä mitään omaa vetoavaa ja motivoivaa sanomaa eurooppalaisten puolesta (mikä on vaarallista koska muilla sallitaan olevan), joten tämän takia olen myös todennut aivan välttämättömäksi tarjota tällaista sanomaa.

Me eurooppalaiset valloitimme maailman, tuoden meidän edistyksellisimmät saavutuksemme ja edistyneimmän sivilisaatiomme muille, täten parantaen pitkän ajan kuluessa kaikkien etnisyyksien/rotujen/kansojen elämää. Ilman meitä eivät maailman värilliset olisi nykyisessä edistyksellisessä (sivilisaatiomme) asemassa, vaan paljon paljon jäljessä, paljon epämukavammassa elämässä.

Ja missä on kiitos meille tästä kaikesta? On aivan selvää, että kaikki eri ihmiset ovat syyllistyneet lukemattomiin raakuuksiin ja epäoikeudenmukaisuuksiin historiassa, joista vain ja ainoastaan valkoisia saa syyttää kollektiivisesti. Ihmiset ovat nuijineet toisiaan kuoliaaksi kautta historian, eikä siinä ole mitään uutta tai ihmeellistä, tai jotain järkyttävän pahaa. Sen sijaan, valkoiset eurooppalaiset – huolimatta myös joistain ‘pahoista’ tekemisistään – ovat tuoneet suunnattoman määrän hyvää maailmaan, parantaen kaikkien etnisyyksien/rotujen/kansojen elämänkokemusta. Nähdäkseni tämä kaikki hyvä korvaa moninkertaisesti kaiken sen ‘pahan’, mitä eurooppalaiset joskus ovat ehkä tehneet. Ja missä on kiitos tästä?
Me emme siis todellakaan ole yhtään mitään velkaa kenellekään yhtään mistään. Tämän väittäminen on kuvottavaa historian vääristelyä, ellei jopa suoranaisen törkeää kaksinaismoraalista ideologista valehtelua. Päinvastoin: Jos joku tai jotkut ovat historian perusteella jollekin velkaa, niin ne ovat muut värilliset etnisyydet/rodut/kansat, jotka ovat meille eurooppalaisille velkaa!

Meidän ei siis missään nimessä täydy antaa mitään omaamme pois eikä meillä ole mitään ehdotonta velvollisuutta auttaa vähempiosaisia. Me olemme tämän kaiken ansainnet täysin oikein ja me olemme tästä kaikesta taistelleet. Meillä on kaikki oikeus, kuten muillakin etnisyyksillä/roduilla/kansoilla, ajatella vain omaa parastamme ensisijaisesti. Meidän täytyy turvata oma olemassaolomme ja esi-isiemme perintö sekä viedä sitä eteenpäin, ja turvata lapsillemme ja lapsenlapsillemme hyvä ja turvallinen tulevaisuus, vähintään yhtä hyvä tulevaisuus, jollaisen perimme. Muu on toissijaista, mutta ei tietystikään poissuljettua. Missään nimessä ei meidän täydy ottaa maitamme täyteen värillisiä muukalaisia.

Meillä on todellakin täysi oikeus säilyttää itsemme ja sivilisaatiomme omanlaisenamme, ja pitää omat rikkautemme. Meillä, kuten muillakin, on täysi oikeus asettaa itsemme ja omat tarpeemme ensin.
Velvollisuus
Meidän täytyy aina muistaa kunnioittaa esi-isiämme ja olla erityisen kiitollisia siitä, että meidän eurooppalaiset esi-isämme ovat vuosituhansien mittaisilla ponnisteluillaan, uhrauksillaan, sekä loputtomalla ja armottomalla taistelulla olemassaolostaan saavuttaneet tämän nykyisen uskomattoman upean, mahtavan, ja erityisen toimivan länsimaisen sivilisaatiomme, jossa meidän on mahdollista kokea nykyinen ruusuisen helppo ja mukava elämänkokemuksemme. Meidän täytyy myös muistaa kunnioittaa ja pitää yllä perinteitämme, tapojamme, arvojamme, kuten myös esi-isiemme uskontoa (kristinuskoa), vaikka emme kummoisia uskovaisia olisikaan.

Myös kristinusko on ollut historiassamme tärkeässä asemassa eurooppalaisten identiteettiä, jonka yhdistämänä me eurooppalaiset torjuimme keskiajalla vihollistemme jatkuvia hyökkäyksiä (mongolit, arabit, ym.), turvaten eurooppalaisten kehityksen ja länsimaisen sivilisaation. Ja tosiasia on myös, että hyvin useat historiamme suurmiehet ovat myös olleet kristittyjä, myös useat merkittävät keksijät.

Me eurooppalaiset, meidän esi-isämme, ja me yksin, loimme tämän sivilisaatiomme kokonaisuuden kasaan. Toki me saimme myös joitain vaikutteita muilta etnisyyksiltä/roduilta/kansoilta, mutta me eurooppalaiset yksin olimme ne, jotka loivat tämän mahtavuuden nimeltä länsimainen sivilisaatio: Me kokosimme nämä palaset yhteen ja rakensimme niistä länsimaisen sivilisaatiomme; meidän eurooppalaisen sivilisaatiomme. Ja me teimme tämän kaiken ollessamme vuosisatoja valkoisia eurooppalaisia meidän kulttuurillamme, johon vahvasti kuului myös kristinusko. Esi-isillemme kuuluu loputon kiitollisuus tästä kaikesta.

Meillä on ehdoton, luistamaton ja kyseenalaistamaton velvollisuus säilyttää tämä kallisarvoinen perintömme nykyisellään, eurooppalaisena, ja viedä se eteenpäin jälkikasvullemme, jonka tulee edelleen tehdä samoin satoja vuosia eteenpäin. Vain me eurooppalaiset saamme ajan kuluessa omasta tahdostamme kehittää, muuttaa tai parantaa omilla ideoillamme tätä perintöämme (sivilisaatiotamme), eurooppalaisesta kulttuuristamme saamillamme ideoilla.

Paitsi että meillä on tähän visioon ja missioon täysi oikeus, on meillä myös ehdoton velvollisuus tähän. Emme saa epäonnistua tässä, sillä muuten esi-isiemme vuosituhansien uhraukset, ponnistelut ja saavutukset tulevat menemään kaikki hukkaan. Esi-isämme eivät varmasti ponnistelleet, taistelleet ja uhranneet, jotta satojen vuosien päästä tulisi nykyinen televisiosukupolvi ruusuisessa pehmeässä elämässään vetämään tämän kaiken viemäristä alas nykyisellä vastuuttomalla ja välinpitämättömällä asenteellaan.

Kuten sen jo aivan alussa julistin (EeSsMmm):

Eurooppa eurooppalaisille, Suomi suomalaisille, Muut maanosat muille!
Eikö?!
Kuulenko jo jonkun ‘suvaitsevaisen’ tai poliittiskorrektin vastustavan vihaisesti: “Ei! Ei näin!”? Voi herranjestas sentään.

Ensinnäkin, miten niin ei? Miksi ei muka?! Miten tätä joku voi edes vastustaa?! Miten sitten pitäisi?! Jos näin, niin kai myös sitten vastustetaan yhtä vihaisesti intialaisten, kiinalaisten ja japanilaisten kieltäytymistä ‘assimilaatioon’ muiden värillisten kanssa ja heidän törkeää vaatimustaan olla olemassa nykyisellään?! Hui kauhea sentään! Kai näin ajattelevat haluavat sitten myös kovalla kiireellä sekoittaa intialaiset, kiinalaiset, meksikolaiset, muut latinot, korealaiset ja japanilaiset keskenään? Kai muitakin värillisiä täytyy “rikastuttaa monikulttuurisuudella”?

Minä nimittäin en ota vakavasti sellaisia ihmisiä, jotka kaksinaismoraalillaan haluavat hävittää vain meidät valkoiset eurooppalaiset monikulttuurisuudella (kiitos aivopesunsa), kun taas muiden värillisten nämä antavat olla olemassa juuri sellaisenaan (koska aivopesuun ei kuulu näiden hävittäminen). Kenenkään ei pidä mielestäni ottaa tällaisia aivottomia laumaeläimiä tosissaan (käytän sanaa laumaeläin, koska useimmiten näin hullusti ajattelevat ihmiset ovat itse valkoisia eurooppalaisia, jotka on koulukasvatuksessa ja valtamediassa aivopesty niin perusteellisesti, että he eivät ymmärrä mistään mitään, eivät edes omista intresseistään ja monissa tapauksissa eivät edes tajua itsensä olevan olemassa [etnisesti/rodullisesti/kulttuurillisesti], kiitos aivopesunsa). Mielestäni tällaisilla ihmisillä ei pitäisi edes sallia olevan mitään poliittista vaikutusvaltaa, koska he ovat nähdäkseni liian kykenemättömiä tekemään eurooppalaisia koskevia oikeita päätöksiä mistään asioista, vaarallisen tietämättömyytensä ja vastuuttomuutensa takia; tämä koituisi (ja koituukin) tuhoisaksi muille kaltaisilleen valkoisille eurooppalaisille. Tavallaan tällaiset aivopestyt ihmiset, varsinkin vaikutusvaltaisissa asemissa olevat poliitikot, voitaisiin nähdä olevan kansojensa pettureita. (Petturuudesta ennen muinoin, varsinkin sota-aikana, langetettiin erittäin ankarat tuomiot.)

Älkääkä muut vastaväittäjät vain sanoko taas, että “Meidän pitää antaa vähempiosaisille omamme, koska [KAIKKI] valkoiset olivat epäoikeudenmukaisia ja julmia [satoja vuosia sitten!]... Eli tämän takia meidän täytyy nyt vain antaa kaikki pois [ainoastaan eurooppalaisten!], meidän rikkautemme, hyvinvointimme ja myös jälkikasvumme muille muukalaisille suvaitsevaisuutemme merkiksi, ja ehdottomasti vetää [meidän eurooppalaisten!] länsimainen sivilisaatiomme viemäristä alas... [vuosituhansien saavutus!] Pulshkista! Sinne meni! Ai kun kiva, nyt sitten eletään ilman järjestystä ja sivilisaatiota! ‘Ollaan söpösti luonnon läheisyydessä...’ *Entäs Esi-isien saavutukset?* ‘Ihan sama!’, ‘Mitä väliä muka!’...”

Jos joku vielä kehtaa toistaa tai edes ottaa vakavissaan tuota ‘monikulttuurisuus’-retoriikkaa, ei tämä joku selvästikään ole vaivautunut lukemaan yhtään mitään tästä tekstistä, eikä edes ole alkanut ajatella ottavansa asioista joskus selvää.

Maailman pelin henki ei ole, että “me ollaan kaikki pinnan alla ihan samoja, joten ollaan nyt vain kaikki kilttejä ja suvaitsevaisia toisillemme, ja hypitään käsi kädessä ympyrässä... ei ole mitään muuta kuin ihmisrotu!” Huolimatta yliopistoilla vallitsevasta tuhoisasta idiotiasta (propagandasta) ja väitetysti ‘tieteellisistä’ argumenteista (“me ollaan kaikki ihan samanlaisia DNA:n x+ö^4 -‘tulkinnan’ perusteella”), ei pelin henki todellisuudessa ole käytännössä niin, että “kun katson peiliin en näe valkoista ihmistä, vaan ainoastaan ihmisen”. Olkoon ns. tiede niin tai näin, todellisuus ei ole todellakaan näin.

Todellisuudessa kun esim. musta afrikkalainen katsoo hourailevaa (aivopestyä) valkoista tolloa, joka peilinsä edessä hokee epätoivoisesti itselleen “en näe valkoista, vaan ainoastaan ihmisen” (yrittäessään olla poliittisesti korrekti ja suosittu), ei tuo vierestä katsova afrikkalainen voi kuin nauraa ja ihmetellä valkoisen hulluutta. Valkoisten eurooppalaisten etnisellä/rodullisella/kansallisella olemassaololla on käytännössä todellakin erittäin paljon käytännön merkitystä. Näin se vain menee.

Todellisuus on, että valkoisia eurooppalaisia uhkaa maailmanlaajuisesti, sekä Euroopassa että USA:ssa vähemmistön asema lähitulevaisuudessa (USA:ssa uusimpien arvioiden mukaan ehkä 2042 ja Euroopassa ehkä nykyisen vuosisadan lopussa).

Eurooppalaisten kaupungit gettoutuvat (Euroopassa ja USA:ssa); valkoiset muuttavat värillisiä pakoon omista ‘monikulttuurisista’ kotikaupungeistaan (kodeistaan, jotka valkoiset eurooppalaiset itse rakensivat ja joita he itse puolustivat vuosisatojen ajan); ja lisäksi on käytössä USA:ssa (ja Euroopassa) kiihtyvällä vauhdilla positiivinen syrjintä, jolla valkoiset tungetaan pois enemmistöasemasta ammateistaan; valkoisia eurooppalaisia aivopestään länsimaissa mediassa ja kouluissa kasvattamalla heitä olemaan lisääntymättä keskenään (menemään avioon); lukuisia syntyvyyttä vähentäviä tapoja tuetaan suunnattomasti, jotta valkoisten syntyvyys saadaan suunnitelmallisesti pidettyä alhaalla (uranaiseus, feminismi, homous, sinkkuelämä, ehkäisy, jne.); valkoisia miehiä ja varsinkin naisia aivopestään monikulttuuripropagandalla seurustelemaan “muodikkaasti” (=lisääntymään) muukalaisten kanssa (mikä entisestään laskee eurooppalaisten väestömääriä); eurooppalaisia pidetään jatkuvalla mediapropagandalla ja koulukasvatuksella vastustelemattomina ja järjestäytymättöminä; ja samaan aikaan valkoisten eurooppalaisten itse rakentamat maat täytetään värillisillä muukalaisilla täyteen kovalla kiireellä, kysymättä eurooppalaisilta yhtään mitään (maan- ja kansanpetos poliitikoilta).

Laskekaa 2 + 2 ja katsokaa todellisuutta silmästä silmään: Meidät ollaan hävittämässä vähemmistöiksi kaikkialla maailmassa valtavilla värillisten kansainvaelluksilla kolmannesta maailmasta (=monikulttuurisuudella) ja meidän sivilisaatiomme ollaan hävittämässä maailmasta, pitämällä meidät vastustelemattomina median psykologisella sodankäynnillä ‘suvaitsevaisuus’-
propagandallaan. Ja meiltä alkaa elintila vähentyä jatkuvasti, eikä pakopaikkoja valkoisten turvallisemmille alueille tule enää tämän vuosisadan lopussa olemaan juuri missään. Sitten poliitikkomme toteavat meille (tuntien olonsa turvalliseksi), saavutettuaan tavoitteensa valmiiksi, että “monikulttuurisuus on nyt [vihdoin] todellisuutta, jonka kanssa on nyt vain pakko elää!”, ja sitten edellisiä sukupolvia, jotka laittoivat kaiken hulluuden käyntiin ei enää voi syyttää, kun ne ovat jo kuolleet pois. Sitten “täytyy vain sopeutua, ja sekoittua muihin ja joustaa, ja antaa oma ‘rasistinen’ kulttuurinsa pois” (hävittämällä se!).
Jos vaan mennään kaikki kiltisti ja korrektisti mukana...
Näinkö te haluatte tapahtuvan? Kaikki esi-isien vuosituhansien saavutukset vain viemäristä alas, koska televisio käskee niin?! Vai ollaanko vähän poliittisesti korrekteja ja heitetään pari lasillista vettä talossa riehuvaan tuhoisaan tulipaloon ja hidastetaan tätä muutamilla vuosilla tai vuosikymmenellä?

Vai näinkö: “No kun televisio ja lehdet sanoo, että se on muodikasta hävittää oma kulttuuri ja itsensä, niin ei voi vain muuta kuin totella.” ... “No kun muuten televisiossa ja lehdissä haukutaan kakkapääksi (“rasistiksi”), niin siitä tulee paha mieli, niin en uskalla, kun en halua olla epäsuosittu tai epäuskottava!” ... “Hui kauhea, enhän minä uskalla valkoisena eurooppalaisena miehenä enää esiintyä itsenäni muille tai edustaa muita eurooppalaisia, enkä varsinkaan uskalla puhua omista intresseistämme ja vaatimuksistamme... hui hui, ‘pistetään homoja, juutalaisia, maahanmuuttajia ja muita uhristatuksen omaavia puhumaan meidän puolestamme, muuten media ‘tuhoaa’ meidät’... Yhyy yhyy!” …

Voi luoja!

Näin ajatteleville ihmisille: Kuvitelkaa itsenne inisemässä tällä tavoin säälittävästi ja feminiinisesti 570 vuotta sitten eläneelle Bysantin imperiumin (Itä-Rooman) veteraanisotilaalle, joka oli taistellut länsimaisen sivilisaation ja eurooppalaisten puolesta kymmeniä kertoja miekallaan arabeja ja islamia vastaan. Mitä kuvittelette, miten hän reagoisi? Takaan, että jos tämä veteraanisotilas ymmärtäisi teidän ininänne täysin, sivaltaisi hän aivan varmasti hetkeäkään epäröimättä säälittävän päänne pois törkeästä ja kuvottavasta pilkastanne! Pitäkää tämä mielessä: Asiat voisivat olla paljon pahemminkin, ja verrattuna aikaan vuosisatoja sitten keskiajalla, on tämä aivan naurettavan helppoa. (Sen sijaan tulee tietysti muistaa, että vuosisadan päästä meitä uhkaa historiamme kauhein kohtalo, josta ei ulospääsyä tule olemaan sen ajan huipputeknologisessa valvontayhteiskunnassa!)

Ei millään pienillä ja kuivilla vastaväitteillä saada vielä mitään merkittävää aikaan, vaan korkeintaan ajatteleva vähemmistö hereille, jonka täytyy sitten nopeasti alkaa suunnittelemaan, että miten motivoida ihmisjoukkoja ja saada kannatusta. Ihmisjoukkoihin eivät pelkät fakta-argumentit tehoa ja ilman ihmisjoukkojen huomattavaa kannatusta ei mitään muutosta saada aikaan.

On aivan väistämätöntä saada aikaan jokin kunnollinen, tunteellinen, ymmärrettävä, motivoiva ja kansaa puhutteleva sanoma. Ilman tätä ei nähdäkseni voida saada huomattavaa tukea, eikä todellista muutosta siis saada aikaan ajoissa.

Ei mitään kansan suosiota saada koskaan olemalla “poliittisesti korrekteja” ja selittelemällä itseään säälittävästi (mikä muuten on hyvin epäviehättävää katsottavaa naisille), ja välttämällä suoraa ja totuudenmukaista puhumista tärkeistä asioista niiden oikeilla nimillään, sen sijaan vaikenemalla. Näin ei ainakaan saavuteta yhtään mitään. Ja on myös syytä muistaa, että poliittisen korrektiuden ideana on pitää vallitseva poliittinen järjestelmä vallassa, eli siihen täysin mukaan menemällä autetaan väistämättä enemmän tai vähemmän nykyistä järjestelmää. (Tosin tietysti mahdollisimman asiallisesti täytyy pyrkiä puhumaan, mutta siis myös poliittisesti epäkorrekteista asioista, kylmän rauhallisesti ja taitavasti tunteisiin vedoten sekä hyvin esiintyen.)

Ainut miten jonkin verran suosiota tullaan saavuttamaan (toivottavasti) on koko kansaa puhuttelevalla tunteellisella, oikeudenmukaisella, suoralla sekä totuudenmukaisella vahvalla ja ymmärrettävällä sanomalla.

Itse olen antanut tässä kirjoituksessani oman ehdotukseni eurooppalaisten välttämättömästä sanomasta, joka on provokatiivinen ja tunteellinen niin kuin kuuluukin olla, ja jota ehdottomasti pitäisi hiota pitkään ennen kuin sen saisi hyvään muotoon. Asian ydin kuitenkin on, että ensin kun tämänkaltaisen sanoman (väistämättä ennen pitkää) saisi sanottua ääneen suoraan esim. tv-haastattelussa, voitaisiin sitä sitten sen jälkeen ruveta totuudenmukaisesti ja suoraan selittämään miehekkäästi. Ei sillä mitään väliä ole jos tuota sanomaa aluksi demonisoitaisiin mediassa, se on väistämätöntä! Lopulta se sanoma alkaisi väistämättä saamaan kannatusta tarpeeksi, jonka takia se väistämättä saisi myös huomiota mediassa, koska median on uskottavuutensa pelossa pakko lopulta käsitellä aihetta kunnolla.
Inspiraationa tähän julistukseeni toimi Hommaforumin monikulttuurinen vieraileva nimimerkki Itäkairan erakko:
Itäkairan erakko
Vieras
« Vastaus #37 : 19.12.2008, 15:27:42 »


Voit olla maahanmuuttajavastainen, mutta me emme ole.
Lainaus käyttäjältä: Itäkairan erakko - 19.12.2008, 13:56:25 Monet teistä eivät kannata humanitääristä maahanmuutoa. Minä kannatan silläkin uhalla, että siitä seuraa suuria ongelmia. Kysymys on siitä, miten suuria nuo ongelmat saavat olla. Minä hyväksyn suuret ongelmat, mutta en jättimäisiä ongelmia.
Lainaus käyttäjältä: Itäkairan erakko - 19.12.2008, 13:56:25 Minun yksi äänestysperusteeni on ehdokkaan maahanmuuttajavastaisuus.
Lainaus käyttäjältä: Pöllämystynyt - 19.12.2008, 13:53:28
Koita jo päättää, puhut itsesi pussiin.

Lainaus käyttäjältä: Itäkairan erakko - 19.12.2008, 13:56:25 Miten niin? Minä olen maahanmuuttajavastainen, mutta silti kannatan maahanmuuttoa siihen saakka, että ongelmat kasvavat suuriksi mutta eivät jättimäisiksi. Mikä tässä on ristiriitaista?
Lainaus käyttäjältä: Pöllämystynyt - 19.12.2008, 13:53:28
"Me" olemme muun muassa valmiit korottamaan tai järkeistämään kehitysapua tämän vuoksi.

Lainaus käyttäjältä: Itäkairan erakko - 19.12.2008, 13:56:25 Ei se auta, koska ongelmia aiheuttavat rakenteet eivät rahaa ja käytännön apua tarjoamalla katoa. Ongelmia voi ratkoa ainoastaan omastamme luopumalla ja samalla vähempiosaisia ja erilaisia omaan kulttuuriimme sosiaalistamalla. Tämä ei tietenkään tapahdu hetkessä, vaan meidän on oltava valmiita yleisen inhimillisyyden nimissä uhraamaan useampikin sukupolvi ennen kuin kehitys muuttuu suotuisaksi. Maahanmuuttokysymystä tulee tarkastella sadoissa eikä kymmenissä vuosissa.
Tämä oli vastaukseni
Tässä oli pitkä vastaukseni tuohon tyypilliseen monikulttuuriseen ideologiseen ajatteluun/retoriikkaan, jota järkytyksekseni en nähnyt kenenkään muun kumoavan tuolla foorumilla, yhtä vakuuttavin moraalisin perustein. Ainut miten foorumin jäsenet vastasivat, oli pelkkien fakta-argumenttien kanssa valittaen “monikultturismin ongelmista ja kuluista”, yms.

Valitan, mutta ihmisjoukoille tunteelliset argumentit voittavat yleensä aina, ja varsinkin asiaan perehtymättömille aloittelijoille. Onhan sanottu myös, että ilman tunnetta ei ihmisiä saa tekemään mitään.

Tämä kertoo selvästi puutteellisesta moraalisesta näkemyksestä ja maailmankatsomuksesta, jopa maahanmuuttokriitikkoasiantuntijoiden omalla foorumillaan! Tämä vastaukseni on uskoakseni jotenkuten pätevä ja riittävä vastaus usein kuultavaan monikulttuuriseen eurooppalaisvastaiseen retoriikkaan.

En nyt aio omaa vastaustani esittää minään “oikeana mallivastauksena” tai edes “hyvänä vastauksena”. Mutta kyllä minä kuitenkin tämän näen ainakin jotenkuten toimivana tunteellisena ja moraalisena vastauksena siihen niin usein kuultavaan monikulttuuriseen tunneretoriikkaan. Sanoisin, että ainakin tämä oli parempi kuin ei mitään, eli parempi kuin hommaforumin jäsenten suoritus.

Käsitän kyllä, että politiikassa täytyisi tasapainotella taidokkaasti omalla uskottavuudellaan ja sanomallaan, mutta rajansa kaikella. Ei vetoava sanoma voi olla se, että ei ole mitään kunnon sanomaa! Ei kai kukaan voi vakavissaan ajatella niin, että jättää selvän ja vetoavan sanomansa pois (ainoan kannatuksensa) sen takia, koska haluaa olla poliittisesti korrekti?!

Ja kyllä, käsitän myös että eurooppalaisten intresseistä on tehty suunnitelmallisesti pitkän ajan kuluessa ************ valtamediassa paha tabu, jonka rikkominen on vaikeaa. Ja kyllä, ns. natsikortti on myös usein käytetty leima-ase, jota lätkitään mielin määrin näistä asioista puhuville. Käsitän tosiaan monia asioita. Mutta ei siitä tabusta tai natsikortista pääse muuten eroon, kuin rikkomalla sitä taitavasti ja jatkuvasti, kuluttamalla se loppuun. Nämä on aivan pakko rikkoa ensi alkuun. Ja ne tullaan rikkomaan. Ne rikotaan taitavasti esim. joko ensiksi sivuuttamalla/kiistämällä natsikortti ja vaihtamalla puheenaihetta faktoihin ja omaan sanomaan, tai huumorilla, taikka vetoamalla kaksinaismoraaliin (eivät aasialaiset tai afrikkalaiset separatistitkaan ole natseja); ja sitten eurooppalaisten intressien tabu hävitetään vetoamalla myös kaksinaismoraaliin (muillakin on oikeus omiin intresseihinsä) ja sitten vedotaan positiivisesti ja rehellisesti eurooppalaisten etniseen/rodulliseen/kansalliseen tunteeseen, esim. tässä kirjoituksessani esittämälläni sanomalla: Me olemme olemassa, ja meillä ja meidän lapsillamme on väliä!” “Me olemme olemassa ja meillä on oikeus olla olemassa tulevaisuudessakin! Sekä: Eurooppa eurooppalaisille, Suomi suomalaisille, Muut maanosat muille! (Tietysti hioten ja parantaen tätä mahdollisimman paljon mikäli tarve vaatii.)

Vähintäänkin pitäisi lähes kaikkien olla samaa mieltä siitä, että tällaisella sanomalla pitäisi tosiaan olla käytännössä oikeus saada pyrkiä äänestettäväksi, muiden ehdokkaiden tavoin moittimatta tai mitenkään estämättä. Tähän pitäisi olla oikeus! Mitenkähän vain onkaan...

Jos ei tämä sanoma kelpaa, keksikööt maahanmuuttokriitikot jotain parempaa. Ja edelleen: Tyhjä ei ole parempaa! Ja jos maahanmuuttokriitikot luulevat selviävänsä ainoastaan negatiivisilla fakta-argumentteillaan, valituksillaan ja epätoivoisella nysverömäisellä poliittisella korrektiudellaan tai kiertelyllä ja kaartelulla, eivät he ymmärrä mistään mitään. Näin ei saada mitään merkittävää aikaan ajoissa.


Ei kommentteja:

Tietoja minusta

Oma valokuva
“Kukaan ei voi omistaa mitään arvokkaampaa asiaa kuin ylevän ihanteen, jota kohti hän lakkaamatta pyrkii ja jonka perusteella hän muodostaa ajattelunsa ja tunteensa ja yrittää parhaansa mukaan suunnata elämänsä. Jos pyrkijä siten ponnistelee – pikemminkin tullakseen enemmäksi kuin vain näyttääkseen enemmältä – hän ei voi epäonnistua, vaan lähestyy jatkuvasti päämääräänsä.” (H.P. Blavatsky)